Ubistvo: Ovo su detalji istrage

Predrag Đurđev (43), generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije, koji je prekjuče ubio Mirka Butuliju (43), predsjednika te kuće, bio je opsjednut oružjem pa je pištolj držao i na radnom mjestu, a imao je još nekoliko komada oružja u stanu.

Srbija 24.02.2019 | 17:39
Ubistvo: Ovo su detalji istrage
Poslije ubistva Mirka Butulije, veoma uspješnog menadžera i oca četvoro djece, sa kojim je skoro pet godina radio u AMSS, Đurđev je iz istog oružja presudio i sebi.

– Đurđev je pucao iz pištolja koji je posjedovao legalno. U kući je takođe imao više komada oružja – kaže izvor  Blica upoznat sa istragom.

Prema saznanjima Blica, u stanu u kome je Đurđev živio sa majkom takođe je nađeno oružje. Njegovi poznanici navode da je imao običaj i da u automobilu drži nekoliko kratkih cijevi, te je u posjedu imao pravi mali arsenal oružja.

Ono što je za sada izvjesno jeste da je krvavi obračun dogodio se u petak popodne u sjedištu AMSS u Ruzveltovoj ulici 18 u centru Beograda. Đurđev je u Butuliju ispalio pet hitaca, četiri u grudi i jedan u glavu, a potom se ubio. Butulija je preminuo u bolnici poslije pokušaja reanimacije. 

Butulija ga izvukao iz rijeke, Đurđev i tada imao pištolje

Predsjednik AMSS Mirko Butulija prije dvije godine spasao je život svom ubici Predragu Đurđevu, saznaje Blic.

Đurđev je poslije poslovnog ručka upao u rijeku i počeo da se davi, a Butulija je skočio u vodu i izvukao ga.

Đurđev je tada vikao da mora da nađe torbicu koju je izgubio u vodi pa je i nju Butulija izvukao iz rijeke, a u njoj su bila, kako saznaje Blic, tri pištolja.

(Blic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tomčo

24.02.2019 18:30

Niko da kaže da mu je Neša Slina kum!

ODGOVORITE
Name

Re

24.02.2019 18:45

kome? ubici?

Name

King

24.02.2019 22:24

Kakve sad to ima veze, ko je kome kum?

Name

Izraelac

25.02.2019 10:51

Kum je duhovni vodja porodice i covjeka... kako kakve ima veze sto ti je Slina kum? tebi ako nema veze onda otidji na pregled dok je vrijeme

Name

Heroj

24.02.2019 20:49

Neka ti je ljudino vjecna slava

ODGOVORITE