Седам дана од погибије пјевача

Породица Шабана Шаулића се данас, тачно седам дана након смрти легендарног пјевача, јавности обратила саопштењем у коме су изразили захвалност свима који саосјећају са њима у најтежим животним тренуцима.  

Србија 24.02.2019 | 14:11
Седам дана од погибије пјевача
Шабан Шаулић изгубио је живот у саобраћајној несрећи која се догодила 17. фебруара у Њемачкој, а сахрањен је у петак, 22. фебруара, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду.

– Прошло је седам дана откако нас је напустио супруг, отац, дједа, таст, свекар, кум, брат, пријатељ, велики човјек и умјетник Шабан Шаулић. Желимо да се захвалимо свим поштоваоцима Шабановог лика и дјела из цијелог свијета на безбројним изразима саучешћа, подршци, и саосјећању у нашем болу. Хвала нашим кумовима, пријатељима, фамилији, сарадницима, колегама, Предсједништву и Влади РС, медијским кућама, управи и запосленима на Новом гробљу, дипломатским представништвима у Нхемачкој, челницима града Београда као и свим осталима који су помогли да лакше пребродимо тежак период и достојанствено испратимо нашег Шабана. 

Посебну захвалност на пријатељству, подршци и безрезервној помоћи дугујемо Предсхеднику РС Александру Вучићу и члановима његове породице, Министру спољних послова Ивици Дачићу са породицом, министру одбране Александру Вулину и његовој супрузи Наташи Вулин, покрајинском секретару Војводине за социјалну политику Предрагу Вулетићу и његовој породици, генералном секретару предсједника РС Николи Селаковићу са породицом, министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу са породицом и предсједавајућем предсједништва БиХ Милораду Додику. Са неизмјерном захвалношћу и поштовањем, Гордана Шаулић са дјецом – стоји у саопштењу породице Шаулић, пише Блиц.

Гордана, Санела, Илда и Михајло Шаулић, као и још неколико чланова породице, јуче су, дан након сахране, посјетили вјечну кућу Шабана Шаулића и на гробљу упалили свијеће.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Санела

24.02.2019 21:07

Сабане поцивај у миру.Страсна трагедија.

ОДГОВОРИТЕ