Sedam dana od pogibije pjevača

Porodica Šabana Šaulića se danas, tačno sedam dana nakon smrti legendarnog pjevača, javnosti obratila saopštenjem u kome su izrazili zahvalnost svima koji saosjećaju sa njima u najtežim životnim trenucima.  

Srbija 24.02.2019 | 14:11
Sedam dana od pogibije pjevača
Šaban Šaulić izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 17. februara u Njemačkoj, a sahranjen je u petak, 22. februara, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

– Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, djeda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovjek i umjetnik Šaban Šaulić. Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i djela iz cijelog svijeta na bezbrojnim izrazima saučešća, podršci, i saosjećanju u našem bolu. Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama, Predsjedništvu i Vladi RS, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Nhemačkoj, čelnicima grada Beograda kao i svim ostalima koji su pomogli da lakše prebrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana. 

Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezervnoj pomoći dugujemo Predshedniku RS Aleksandru Vučiću i članovima njegove porodice, Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsjednika RS Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsjedavajućem predsjedništva BiH Miloradu Dodiku. Sa neizmjernom zahvalnošću i poštovanjem, Gordana Šaulić sa djecom – stoji u saopštenju porodice Šaulić, piše Blic.

Gordana, Sanela, Ilda i Mihajlo Šaulić, kao i još nekoliko članova porodice, juče su, dan nakon sahrane, posjetili vječnu kuću Šabana Šaulića i na groblju upalili svijeće.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sanela

24.02.2019 21:07

Sabane pocivaj u miru.Strasna tragedija.

ODGOVORITE