Пике опет прозива Реал!

Пике на жалбе Реала о распореду: Кад одмарате више, губите 5:1! Дефанзивац Барселоне, Ђерар Пике, одговорио је на жалбе из Реала како Барселона има повлашћен положај приликом одређивања распореда.

Фудбал 26.02.2019 | 21:15
Пике опет прозива Реал!
Тренер Реала Сантјаго Солари је рекао како његов тим мора да игра два пута са Барселоном и Ајаксом у свега седам дана, док је Барселона имала дан више јер је у Севиљи играла у Суботу.

"Распоред је смешан. Не можемо да бирамо у овим тешким околностима, мораћемо то да схватимо пре свега као велики изазов", рекао је Солари. 

Пике је после победе Барселоне у Андалузији осетио потребу да пошаље додатну жаоку на рачун вечитог ривала, па је прозвао Мадриђане за прошлогодишњи неуспех. 

"Ако ме сећање не вара они су имали дан више одмора када смо их ми победили са 5:1. Видим да су сада расположени за игру, али даћемо све од себе да се пласирамо у финале", рекао је Пике. 

После првог окршаја у Купу краља на "Камп Ноу" све је потпуно отворено, пошто је сусрет завршен нерешено, 1:1. Реванш се игра у среду 27. фебруара. 

Иначе, Барселона и Реал ће потом играти и првенствени меч 2. марта на "Сантјаго Бернабеу".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар