Pike opet proziva Real!

Pike na žalbe Reala o rasporedu: Kad odmarate više, gubite 5:1! Defanzivac Barselone, Đerar Pike, odgovorio je na žalbe iz Reala kako Barselona ima povlašćen položaj prilikom određivanja rasporeda.

Fudbal 26.02.2019 | 21:15
Pike opet proziva Real!
Trener Reala Santjago Solari je rekao kako njegov tim mora da igra dva puta sa Barselonom i Ajaksom u svega sedam dana, dok je Barselona imala dan više jer je u Sevilji igrala u Subotu.

"Raspored je smešan. Ne možemo da biramo u ovim teškim okolnostima, moraćemo to da shvatimo pre svega kao veliki izazov", rekao je Solari. 

Pike je posle pobede Barselone u Andaluziji osetio potrebu da pošalje dodatnu žaoku na račun večitog rivala, pa je prozvao Madriđane za prošlogodišnji neuspeh. 

"Ako me sećanje ne vara oni su imali dan više odmora kada smo ih mi pobedili sa 5:1. Vidim da su sada raspoloženi za igru, ali daćemo sve od sebe da se plasiramo u finale", rekao je Pike. 

Posle prvog okršaja u Kupu kralja na "Kamp Nou" sve je potpuno otvoreno, pošto je susret završen nerešeno, 1:1. Revanš se igra u sredu 27. februara. 

Inače, Barselona i Real će potom igrati i prvenstveni meč 2. marta na "Santjago Bernabeu".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar