Покетинов нервни слом и напад на Мајка Дина!

„Ово ми се први пут десило“, каже менаџер Тотенхема.

Фудбал 24.02.2019 | 14:15
Покетинов нервни слом и напад на Мајка Дина!
Тотенхемове шампионске амбиције распрснуле су се попут балона од сапунице на Турфу Муру. Барнли је направио важан корак напред ка опстанку, док ће Певцима треће место на крају бити премија. Резултат утакмице у Барнлијевом дому и Тотенхемов пораз (1:2) није добро поднео Маурицио Покетино, који је по последњем судијском звиждуку утрчао на терен и вербално напао арбитра Мајка Дина. 

Покетино је доживео нервни слом, очигледно незадовољан оним што је Дин радио на терену, због чега је морао одмах да му каже све што мисли. Нимало пријатне сцене по завршетку утакмице и после свега није желео присутним новинарима да пружи то задовољство и шоу настави на конференцији.

„Искрено, не знам шта ми се десило. Чудно је, али вероватно су ми се каблови преспојили у глави. Ово ми се први пут дешава у последњих десет година. Трудим се да се контролишем увек, али оно што се десило на терену, остаје на терену. Сад ми је најбитније да пронађем разлог овог пораза, а не изговор“, искрено ће Покетино.

Остатак његовог обраћања новинарима био је прилично емотиван...

„Ако треба да нађемо кривца за све ово, онда прво морамо да кривимо себе, јер ми у својим рукама држимо своју судбину. Нисмо победили, а требало је. Рекао сам још у најави ове утакмице да нам победа треба да одржимо притисак на ривала, да останемо конкуренти за титулу. Пропустили смо велику прилику“.

Покетино не крије да је до детаља спремио ову утакмицу, али једноставно Тотенхем није успео да реализује све шансе на терену...

„Много смо причали претходних дана у свлачионици и били смо спремни, због тога можемо да будемо разочарани, али на крају морамо да нађемо начин да исправимо грешке. Играчи су правили грешке на терену, а онда сам и ја погрешио. Можда је требало да одем у свлачионицу одмах и узмем мало воде да се опустим“.

Тотенхем сада заостаје пет бодова за Манчестер Ситијем и Ливерпулом, с тим што Редси имају утакмицу мање од оба такмаца...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар