Poketinov nervni slom i napad na Majka Dina!

„Ovo mi se prvi put desilo“, kaže menadžer Totenhema.

Fudbal 24.02.2019 | 14:15
Poketinov nervni slom i napad na Majka Dina!
Totenhemove šampionske ambicije rasprsnule su se poput balona od sapunice na Turfu Muru. Barnli je napravio važan korak napred ka opstanku, dok će Pevcima treće mesto na kraju biti premija. Rezultat utakmice u Barnlijevom domu i Totenhemov poraz (1:2) nije dobro podneo Mauricio Poketino, koji je po poslednjem sudijskom zvižduku utrčao na teren i verbalno napao arbitra Majka Dina. 

Poketino je doživeo nervni slom, očigledno nezadovoljan onim što je Din radio na terenu, zbog čega je morao odmah da mu kaže sve što misli. Nimalo prijatne scene po završetku utakmice i posle svega nije želeo prisutnim novinarima da pruži to zadovoljstvo i šou nastavi na konferenciji.

„Iskreno, ne znam šta mi se desilo. Čudno je, ali verovatno su mi se kablovi prespojili u glavi. Ovo mi se prvi put dešava u poslednjih deset godina. Trudim se da se kontrolišem uvek, ali ono što se desilo na terenu, ostaje na terenu. Sad mi je najbitnije da pronađem razlog ovog poraza, a ne izgovor“, iskreno će Poketino.

Ostatak njegovog obraćanja novinarima bio je prilično emotivan...

„Ako treba da nađemo krivca za sve ovo, onda prvo moramo da krivimo sebe, jer mi u svojim rukama držimo svoju sudbinu. Nismo pobedili, a trebalo je. Rekao sam još u najavi ove utakmice da nam pobeda treba da održimo pritisak na rivala, da ostanemo konkurenti za titulu. Propustili smo veliku priliku“.

Poketino ne krije da je do detalja spremio ovu utakmicu, ali jednostavno Totenhem nije uspeo da realizuje sve šanse na terenu...

„Mnogo smo pričali prethodnih dana u svlačionici i bili smo spremni, zbog toga možemo da budemo razočarani, ali na kraju moramo da nađemo način da ispravimo greške. Igrači su pravili greške na terenu, a onda sam i ja pogrešio. Možda je trebalo da odem u svlačionicu odmah i uzmem malo vode da se opustim“.

Totenhem sada zaostaje pet bodova za Mančester Sitijem i Liverpulom, s tim što Redsi imaju utakmicu manje od oba takmaca...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar