Симеоне се још једном извинио!

Био је то ружан гест, али није био уперен против Јувеа.  Изгледа да је Аргентинац добио баш много минуса због славља гола.

Фудбал 24.02.2019 | 13:45
Симеоне се још једном извинио!
Атлетико Мадрид у следећој утакмици у шампионату Шпаније иде на Виљареал, али на конференцији за медије Дијего Симеоне није толико причао о том дуелу, колико о оном прошлом против Јувентуса у Лиги шампиона.

Наравно, највише пажње је привукао гест када је Дијего Симеоне славио погодак Јорганџија. Аргентинац је покушао да објасни да је тиме хтео да каже да његова екипа има... херца, тако да кажемо, а не да је све то што је урадио било уперено против Јувентуса.

Какогод, поново је пружио извињење.

"Знате сви да никада не тражим оправдања или изговоре. Желим да се извиним још једном за оно што сам урадио. Посебно свима које је то увредило на било који начин. Тај гест је био ескпресија, ружан гест. Он је био намењен томе шта мислим о својим играчима, а није на било који начин био уперен ка Јувентусу", рекао је Симеоне.

Питали су Симеонеа да ли разуме гест Кристијана Роналда који је после утакмице истакао да он сам има пет освојених Лига шампиона, а да Атлетико нема ниједан.

"Разумем све. Део сам овога и разумем да је све могуће да се догоди", рекао је дипломатски Чоло.

Атлетико је добио први меч обрачуна у осмини-финала против Јувентуса с 2:0, тако да има велику шансу да се пласира у четвртфинале.

Реванш у Торину игра се 12. марта. Видећемо како ће навијачи Старе даме реаговати на све што се догађало на стадиону Вана Метрополитано.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар