Simeone se još jednom izvinio!

Bio je to ružan gest, ali nije bio uperen protiv Juvea.  Izgleda da je Argentinac dobio baš mnogo minusa zbog slavlja gola.

Fudbal 24.02.2019 | 13:45
Simeone se još jednom izvinio!
Atletiko Madrid u sledećoj utakmici u šampionatu Španije ide na Viljareal, ali na konferenciji za medije Dijego Simeone nije toliko pričao o tom duelu, koliko o onom prošlom protiv Juventusa u Ligi šampiona.

Naravno, najviše pažnje je privukao gest kada je Dijego Simeone slavio pogodak Jorgandžija. Argentinac je pokušao da objasni da je time hteo da kaže da njegova ekipa ima... herca, tako da kažemo, a ne da je sve to što je uradio bilo upereno protiv Juventusa.

Kakogod, ponovo je pružio izvinjenje.

"Znate svi da nikada ne tražim opravdanja ili izgovore. Želim da se izvinim još jednom za ono što sam uradio. Posebno svima koje je to uvredilo na bilo koji način. Taj gest je bio eskpresija, ružan gest. On je bio namenjen tome šta mislim o svojim igračima, a nije na bilo koji način bio uperen ka Juventusu", rekao je Simeone.

Pitali su Simeonea da li razume gest Kristijana Ronalda koji je posle utakmice istakao da on sam ima pet osvojenih Liga šampiona, a da Atletiko nema nijedan.

"Razumem sve. Deo sam ovoga i razumem da je sve moguće da se dogodi", rekao je diplomatski Čolo.

Atletiko je dobio prvi meč obračuna u osmini-finala protiv Juventusa s 2:0, tako da ima veliku šansu da se plasira u četvrtfinale.

Revanš u Torinu igra se 12. marta. Videćemo kako će navijači Stare dame reagovati na sve što se događalo na stadionu Vana Metropolitano.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar