Челси и нови тренер - Холанд искочио у први план!

Тако под вињетом ексклузивно јавља угледни британски Телеграф. . .

Фудбал 23.02.2019 | 11:45
Челси и нови тренер - Холанд искочио у први план!
Челси је тема број један и током данашњег дана на Острву. Прво забрана довођења играча у два наредна прелазна рок, па онда и ново име на листи потенцијалних наследника Мауриција Сарија. Телеграф ту вест доноси као ексклузиву, а она каже: уколико Италијан током наредне недеље добије отказ, на његово место могао би да дође Стив Холанд, актуелни помоћник Гарета Саутгејта у националном тиму Енглеске. 

Сари је одвео Плавце у осмину финала Лиге Европе, али неће му то сачувати поса уколико изгуби од Манчестер Ситија у недељу, у Лига купу, а не пише му се добро ако је судити по претходном окршају ових ривала. Да ствар буде још гора, после Стија долази им Тотенхем у оквиру 27. кола Премијер лиге.  

Холанд је иначе Челсијев човек. У клубу са Стамфорда провео је пуних осам година на различитим функцијама, углавном као помоћник. У клубу зато влада мишљење да би управио он био право решење. Холанду на руку иде и што би сваки други кандидат, а ту се пре свега мисли на Зинедина Зидана, тражио одређене гаранције око останка играча (Азара и Хадсона Одоија), односно довођења појачања. После ове казне и забране довођења нових играча пуних годину дана, јасно је да не отпада само Зидан, већ и сви остали кандидати. Па међу њима највероватније и Френк Лампард.  

Због свега тога Холанд је изненада постао фаворит број један (уз Ђанфранка Золу, садашњег Саријевог помоћника) да бар приведе сезону крају. У ФА, тврди Телеграф, не би требало да праве проблем, јер им је Челси учинио услугу када је Холанда пустио у Савез 2016. Сада је време да се услуга врати.  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар