Шта ради НБА легенда у пензији? Дува!

Легендарни Дон Нелсон (78) најискреније одговорио на питање чиме се бави након кошарке.

Кошарка 04.03.2019 | 20:30
Шта ради НБА легенда у пензији? Дува!
Он је један од најзначанијих тренера у историји НБА лиге, рекордер је у броју остварених победа (1.333!) и 2009. године је на НБА драфту "покупио" Стефа Карија и довео га у Голден Стејт.

Славни тренер Дон Нелсон (78) повукао се из тренерског посла 2010, као петоструки НБА шампион у време играчке каријере и троструки добитник признања "Тренер године".

Легендарни шеф Милвокија, Голден Стејта и Даласа уврштен је 2012. године уврштен у Нејсмитову "Кућу славних" у Спрингфилду, док је на миру организовао пензионерски живот.

Данас изгледа мало другачије него што га љубитељи кошарке памте. Има дужу косу и живи на Мауију, хавајском острву, далеко од родног Мичигена.

А, шта тамо ради?

"Пушим мало траве", рекао је на конференцији за новинаре прошле ноћи, у друштву својих некадашњих играча, Џејсона Ричардсона и Стивена Џексона, великог кошаркаша који је лично признао да је "дувао" кроз читаву каријеру.

Док је Џексон подизао обе руке у ваздух, задовољан оним што чује, Нелсон је додао:

"Али, али... Никад нисам дувао док сам играо и водио екипе... То је сада легалније него што је икад било и уживам".

Након што се бука "слегла", Нелсон је додао да се сада бави "изнајмљивањем".

"Инвестирао сам своје богатство у Мауију и изнајмили смо грађевине које смо саградили и купили. Лепо живимо", додао је чувени тренер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар