Разговори о плановима ПДП-а

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић и предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука Драшко Станивуковић састали су се данас са амбасадорком Краљевине Норвешке у БиХ Гури Рустен и сарадницама, саопштено је из ПДП-а.  

Република Српска 22.02.2019 | 16:17
Разговори о плановима ПДП-а
„Са амбасадорком Рустен разговарали смо о плановима ПДП-а у наредном периоду, те програму обнове Републике Српске, документа који је темељ друштва каквом тежимо – демократског, гдје се поштују људска права и у којем грађани живе квалитеним животом“, истакао је Бореновић.

Станивуковић је нагласио важност константног активизма. 

„Не смијемо дозволити да процеси пролазе мимо нас. Клуб посланика ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске ради на припреми низа нових закона којим желимо да допринесемо да друштво у којем живимо буде нормалније и просперитетније, подједнако за све грађане“, казао је Станивуковић.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

норwегиан

22.02.2019 15:59

Па и Бисерка се данас састала са амбасадором Норвешке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

22.02.2019 16:18

Ви из ПДПа сте азурни и нисте поклекли под Бајином силом.Али ја питам шта је са СДСом,и гдје су њихови пулени.Уцутала се партија после првог пендрека,е за кога дадосмо глас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

то

22.02.2019 16:21

амбасадори це нама страни помоци, УВЈЕК су то радили.ОПЕТ ПАРЕ САКУПЉАТЕ ДА РУСИТЕ , али народ вас и награди по васој заслузи, јесу ли то силни састанци и вазни људи Сојицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

22.02.2019 22:42

То говориш о Бисеркином састанку?

Name

Букачевић

22.02.2019 18:14

Издајници сурују са страним амбасадама, не би ли урусили дрзаву. Јеси ли нас Вукота са овима спајао у коалиције? Јеси ли нас спајао са овим страним играцима? Јесте ли Мектиц и ти добијали инструкције од странаца како да се понасате? Е, зато је странка онако поразена просле године на свим нивоима. А Мирку Саровицу поруцујем ако ово цита - Отвори Мирко дусу и објави ко је све из врха странке исао на разговоре са странцима и засто се улазило у сарадњу са овим из ПДП-а. Отвори дусу па да у Рогатици уз пице и мезе прославимо твој отклон од Вукоте, Мектица и свих оних ради којих се странка распада. Поцни Мирко да спасавас странку са Цицком и Мицом. Јос није касно да се СДС сацува и опстане. Ако остане Вукота, Јериниц, Петровиц и Васиц це бити само кап у мору оних који су изасли из странке. А вецег СДС-овца од Мркаља до Сјемеца од мене нема!

ОДГОВОРИТЕ