Razgovori o planovima PDP-a

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović i predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković sastali su se danas sa ambasadorkom Кraljevine Norveške u BiH Guri Rusten i saradnicama, saopšteno je iz PDP-a.  

Republika Srpska 22.02.2019 | 16:17
Razgovori o planovima PDP-a
„Sa ambasadorkom Rusten razgovarali smo o planovima PDP-a u narednom periodu, te programu obnove Republike Srpske, dokumenta koji je temelj društva kakvom težimo – demokratskog, gdje se poštuju ljudska prava i u kojem građani žive kvalitenim životom“, istakao je Borenović.

Stanivuković je naglasio važnost konstantnog aktivizma. 

„Ne smijemo dozvoliti da procesi prolaze mimo nas. Кlub poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske radi na pripremi niza novih zakona kojim želimo da doprinesemo da društvo u kojem živimo bude normalnije i prosperitetnije, podjednako za sve građane“, kazao je Stanivuković.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

norwegian

22.02.2019 15:59

Pa i Biserka se danas sastala sa ambasadorom Norveške

ODGOVORITE
Name

Mislim

22.02.2019 16:18

Vi iz PDPa ste azurni i niste poklekli pod Bajinom silom.Ali ja pitam šta je sa SDSom,i gdje su njihovi puleni.Ucutala se partija posle prvog pendreka,e za koga dadosmo glas.

ODGOVORITE
Name

to

22.02.2019 16:21

ambasadori ce nama strani pomoci, UVJEK su to radili.OPET PARE SAKUPLJATE DA RUSITE , ali narod vas i nagradi po vasoj zasluzi, jesu li to silni sastanci i vazni ljudi Sojicu

ODGOVORITE
Name

Kosta

22.02.2019 22:42

To govoriš o Biserkinom sastanku?

Name

Bukačević

22.02.2019 18:14

Izdajnici suruju sa stranim ambasadama, ne bi li urusili drzavu. Jesi li nas Vukota sa ovima spajao u koalicije? Jesi li nas spajao sa ovim stranim igracima? Jeste li Mektic i ti dobijali instrukcije od stranaca kako da se ponasate? E, zato je stranka onako porazena prosle godine na svim nivoima. A Mirku Sarovicu porucujem ako ovo cita - Otvori Mirko dusu i objavi ko je sve iz vrha stranke isao na razgovore sa strancima i zasto se ulazilo u saradnju sa ovim iz PDP-a. Otvori dusu pa da u Rogatici uz pice i meze proslavimo tvoj otklon od Vukote, Mektica i svih onih radi kojih se stranka raspada. Pocni Mirko da spasavas stranku sa Cickom i Micom. Jos nije kasno da se SDS sacuva i opstane. Ako ostane Vukota, Jerinic, Petrovic i Vasic ce biti samo kap u moru onih koji su izasli iz stranke. A veceg SDS-ovca od Mrkalja do Sjemeca od mene nema!

ODGOVORITE