Србија без Луке у квалификацијама за ЕУРО!

Капитен Кристал Паласа, упркос покушајима челника ФСС да изгладе односе, решио да се не враћа у репрезентацију.

Фудбал 22.02.2019 | 21:45
Србија без Луке у квалификацијама за ЕУРО!
Лука Миливојевић игра сезону живота у Премијер лиги, која ће му вероватно на лето обезбедити трансфер у неки већи енглески клуб, али навијачи у Србији неће имати прилику да га уживо гледају у 2019. години.

Сјајни везиста, стрелац седам голова за Кристал Палас ове сезоне, одлучио је да је најбоље за све да и у наредном периоду буде ван тима Младена Крстајића, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

То је епилог посета челника ФСС у Лондону у претходна два месеца, током којих су покушали да нађу заједнички језик с Миливојевићем и на тај начин значајно ојачају екипу пред квалификације за Европско првенство 2020, које почињу у марту, гостовањем актуелном шампиону Старог континента Португалији.

Председник Кокеза, потпредседник Пантелић, директор Ковачевић и селекторКрстајић били су сагласни у идеји да би било одлично да се Миливојевић врати међу Орлове, пошто није позиван за комплетну Лигу нација, али је рођени Крагујевчанин био при ставу да су „ране“ предубоке, и да такав потез не би донео ништа добро ни једној ни другој страни. Миливојевићу је највише засметала изјава сада већ бившег помоћника селектора Милана Обрадовића (у међувремену постао селектор омладинске репрезентације Азербејџана) да је „у Русији спремао пуч по налогу Фалија Рамаданија“, иза које је касније стао и сам Крстајић. Преко таквих оптужби капитен Паласа једноставно није спреман да пређе.

Подсетимо, однос између Крстајића и Миливојевића „пукао“ је на утакмици са Швајцарском на Светском првенству, када је искусни везиста критиковао тактику селектора у другом полувремену. Прво у свлачионици, а потом и јавно, што је довело до „рата“ пуног тешких речи, који је иза себе оставио значајне „жртве“, а највећа је репрезентација Србије која у врло битним квалификационим мечевима неће моћи да рачуна на фудбалера који блиста у Премијер лиги.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар