Srbija bez Luke u kvalifikacijama za EURO!

Kapiten Kristal Palasa, uprkos pokušajima čelnika FSS da izglade odnose, rešio da se ne vraća u reprezentaciju.

Fudbal 22.02.2019 | 21:45
Srbija bez Luke u kvalifikacijama za EURO!
Luka Milivojević igra sezonu života u Premijer ligi, koja će mu verovatno na leto obezbediti transfer u neki veći engleski klub, ali navijači u Srbiji neće imati priliku da ga uživo gledaju u 2019. godini.

Sjajni vezista, strelac sedam golova za Kristal Palas ove sezone, odlučio je da je najbolje za sve da i u narednom periodu bude van tima Mladena Krstajića, saznaje MOZZART Sport.

To je epilog poseta čelnika FSS u Londonu u prethodna dva meseca, tokom kojih su pokušali da nađu zajednički jezik s Milivojevićem i na taj način značajno ojačaju ekipu pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020, koje počinju u martu, gostovanjem aktuelnom šampionu Starog kontinenta Portugaliji.

Predsednik Kokeza, potpredsednik Pantelić, direktor Kovačević i selektorKrstajić bili su saglasni u ideji da bi bilo odlično da se Milivojević vrati među Orlove, pošto nije pozivan za kompletnu Ligu nacija, ali je rođeni Kragujevčanin bio pri stavu da su „rane“ preduboke, i da takav potez ne bi doneo ništa dobro ni jednoj ni drugoj strani. Milivojeviću je najviše zasmetala izjava sada već bivšeg pomoćnika selektora Milana Obradovića (u međuvremenu postao selektor omladinske reprezentacije Azerbejdžana) da je „u Rusiji spremao puč po nalogu Falija Ramadanija“, iza koje je kasnije stao i sam Krstajić. Preko takvih optužbi kapiten Palasa jednostavno nije spreman da pređe.

Podsetimo, odnos između Krstajića i Milivojevića „pukao“ je na utakmici sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu, kada je iskusni vezista kritikovao taktiku selektora u drugom poluvremenu. Prvo u svlačionici, a potom i javno, što je dovelo do „rata“ punog teških reči, koji je iza sebe ostavio značajne „žrtve“, a najveća je reprezentacija Srbije koja u vrlo bitnim kvalifikacionim mečevima neće moći da računa na fudbalera koji blista u Premijer ligi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar