Мама, ево ти отказ! Рабио нашао новог менаџера!

Потрага за новим клубом је у пуном јеку!

Фудбал 24.02.2019 | 15:25
Мама, ево ти отказ! Рабио нашао новог менаџера!
Враг је однео шалу, Адријен Рабио је схватио да му је хитно потребан "професионални" менаџер и зато се одрекао услуге своје мајке Вероник. Дакле, суштински јој је дао отказ.

Рабио и неколико месеци пошто је објављено да неће продужити уговор с Пари Сен Жерменом нема нови клуб. Зато шпански лист Спорт пише да је породица Рабио анализирала ситуацију и одлучила да потрагу за новим клубом преда у руке новог менаџера.

Постоји већ контакт са одређеним енглеским и италијанским клубовима. Али, главна идеја је да се поново отворе разговори с Барселоном.

Рабио је свакако до сада био најближи Барселони. Блауграна је мислила да је Рабио играч за њу, али је касније одустала од тога. Посебно се то догодило због грамзивости мајке, уједно и тадашњег менаџера, Вероник. Све њене захтеве током двомесечних преговора управа Барселоне је испунила, у оптицају је била плата од 10.000.000 евра по сезони, још најмање толико – мада се причало да тражи и целих 15.000.000 – само за потпис, међутим, Вероник Рабио је непрестано дизала захтеве, уверена или да је Блауграна све испоштовати или да ће се јавити неки други клуб са појачаном понудом.

На крају се ништа од тога није десило. Па је Рабио решио да пронађе новог менаџера. То је шанса за нове преговоре њега и Барсе.

Рабио ће на лето напустити ПСЖ као слободан играч, а поред Барселоне до сада су се у везу са његовим ангажовањем доводили и Ливерпул, Тотенхем, Челси, Манчестер Јунајтед...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар