Mama, evo ti otkaz! Rabio našao novog menadžera!

Potraga za novim klubom je u punom jeku!

Fudbal 24.02.2019 | 15:25
Mama, evo ti otkaz! Rabio našao novog menadžera!
Vrag je odneo šalu, Adrijen Rabio je shvatio da mu je hitno potreban "profesionalni" menadžer i zato se odrekao usluge svoje majke Veronik. Dakle, suštinski joj je dao otkaz.

Rabio i nekoliko meseci pošto je objavljeno da neće produžiti ugovor s Pari Sen Žermenom nema novi klub. Zato španski list Sport piše da je porodica Rabio analizirala situaciju i odlučila da potragu za novim klubom preda u ruke novog menadžera.

Postoji već kontakt sa određenim engleskim i italijanskim klubovima. Ali, glavna ideja je da se ponovo otvore razgovori s Barselonom.

Rabio je svakako do sada bio najbliži Barseloni. Blaugrana je mislila da je Rabio igrač za nju, ali je kasnije odustala od toga. Posebno se to dogodilo zbog gramzivosti majke, ujedno i tadašnjeg menadžera, Veronik. Sve njene zahteve tokom dvomesečnih pregovora uprava Barselone je ispunila, u opticaju je bila plata od 10.000.000 evra po sezoni, još najmanje toliko – mada se pričalo da traži i celih 15.000.000 – samo za potpis, međutim, Veronik Rabio je neprestano dizala zahteve, uverena ili da je Blaugrana sve ispoštovati ili da će se javiti neki drugi klub sa pojačanom ponudom.

Na kraju se ništa od toga nije desilo. Pa je Rabio rešio da pronađe novog menadžera. To je šansa za nove pregovore njega i Barse.

Rabio će na leto napustiti PSŽ kao slobodan igrač, a pored Barselone do sada su se u vezu sa njegovim angažovanjem dovodili i Liverpul, Totenhem, Čelsi, Mančester Junajted...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar