Турчин се пожалио: ''Не сјећам се...''

Возач “мазде” Алсин Левент који је изазвао несрећу у којој су погинули краљ народне музике Шабан Шаулић и његов пријатељ Мирсад Керић, рекао је у свом адвокату у притвору да се не сјећа несреће и да је у шоку. Уз то, сумња се да је аутомобил којим је управљао украден.

Свијет 21.02.2019 | 11:18
Турчин се пожалио: ''Не сјећам се...''
Беживотна тијела Шабана Шаулића и Мирсада Керића налазе се на Институту за судску медицину у Билефелду, а очекује се да ће обдукција бити извршена данас.

У међувремену, Алсин Левент који је, како се сумња, изазвао несрећу налази се у притвору који му је одређен 48 сати након несреће, пише Блиц.

У притвору га је посјетио адвокат Јерит Шул, који је казао њемачким медијима да је његов клијент у шоку због свега што се догодило.

– Рекао ми је да не може да вјерује шта се догодило у недјељу и да се уопште не сјећа несреће – казао је Шул репортерима “Вестфален Блата”. 

Он је још додао да је његов брањеник, насупрот оном што се првобитно мислило, има мјесто пребивалишта у Њемачкој, због чега ће предложити да му се укине притвор.

Адвокат се још осврнуо и на “сајбер линч” који наводно трпи његова породица, будући да се њихове фотографије наводно појављују на разним форумима и интернет порталима. Кратко је прокоментарисао да ће “предузети нешто са тим” јер је породица његовог клијента угрожена.

Тешка саобраћајна несрећа која се у недјељу ујутру догодила у Њемачкој, када се “мазда” закуцала у задњи дио “сеата” у ком је био Шаулић са пријатељима, шокирала је Србију. Умјесто да са наступа стигне кући, Шаулић је преминуо непосредно након несреће у болничкој постељи, а дан касније за њим је отишао и Мирсад Керић.

(Блиц)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Мурија

21.02.2019 10:42

Турцина треба зивог закопати да не унесреци никог висе.узео нам је насу легенду И зивот младог Мирсада. Нас Шабан није био краљ.ШАБАН ЈЕ БИО КРАЉ СВИМ КРАЉЕВИМА МУЗИКЕ.СЛУСАЦЕМО ГА ДОК ГОД ЗИВИМО. Р.И.П НАС ВОЉЕНИ ШАБАН ШАУЛИЋ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

21.02.2019 11:19

Па ваљда је сеат из лијеве траке због радова на путу усао у десну а мазда га закуцала. ста је ту возац мазде крив. како на аутопуту се враца на десну траку- па ако је безбједно. Није Сабан ни једини ни најбољи који је тако главу изгубио. Смирите страсти и хормоне.

Name

XXЛ

21.02.2019 13:39

ЦУЈ ЗИВОГ ЗАКОПАТИ...ПА ВИ СТЕ ГОРИ ОД ЊЕГА..ЗАКОН ЈЕ ТУ ДА ОДРЕДИ МЈЕРУ.А НЕ БУДАЛЕ КОЈЕ БИ ЗАКОПАВАЛЕ ЗИВЕ ОСОБЕ...САЦУВАЈ БОЗЕ.

Name

Ре Дуле

21.02.2019 19:08

Кад немас појма о стварном десавању боље цути! Нике било мјењања траке са лијева на десно цовјек се једноставно закуцао у њих и то на дјелу аутопута гдје су радови на путу и не сери са измисљотинама са насих портала! Породици Саулиц сауцесце а Сабану и Мирзи лака црна земља !

Name

Да

21.02.2019 10:51

Момак убио си нам Краљааа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранка

21.02.2019 12:56

Ма ста пустити треба дозивотна несреца цуј несреца се прави се будала све он зна убио два цовјека пјан био нема возацке и треба га пустити сацувај бозе па гдје је правда дозивотна затвор

Name

Ре Бранка

21.02.2019 14:10

Ма то је Миле ургирао да се пусти. Ето то су вам те уредјене државе кад се тако шта догоди код нас одма крив миле жељка лукач, а не закон и систем

Name

ма да

21.02.2019 12:35

Сјећао се он или не истина је да ће их носити на савјести док је жив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоке

21.02.2019 12:38

Сјетицес се ти, само полако...

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

21.02.2019 15:34

Исход ове несреце је у најмању руку трагедија и велика залост породицама и свима који имају имало саосјецања,али ЉУДИ МОЈИ ИМАТИ ТОЛИКО БОГАТСТВО И ВОЗИТИ СЕ У ОНОЈ СКРИПЦИ'ОД АУТА,СЕАТ ИЛИ ЈЕ ЦАК НЕКИ КОРЕАНАЦ(уз дузно постовање и таквим аутима),АЛИ ЗАР ТАКВЕ ОСОБЕ КОЈЕ ИМАЈУ НОВАЦ,СЛАВУ И СВЕ ДРУГО НЕСХВАТАЈУ ДА ИХ ТРЕБА И МОРА ВОЗИТИ ПРОФЕСИОНАЛАЦ - ВОЗАЦ У АДЕКВАТНОМ АУТУ(моцнијем и јацем од овог)...А ТОМ НЕСРЕЦНИКУ СТО ЈЕ ОВО УЦИНИО МАЗДОМ,АКО ИМАЛО МОЗГА ИМА,,,ВЕЦА МУ КАЗНА У ЗИВОТУ НИ НЕТРЕБА ОД ОВЕ СТО САМ СЕБИ НАПРАВИ