Индија: Он има 94 дјеце и 34 жене

Зиона Чана је "најбогатији човек на свету": са 39 жена, 94 деце и 33 унучади са којима живи у четвороспратној кући, овај Индијац је тренутно глава највеће породице на свету.

Свијет 21.02.2019 | 08:04
Индија: Он има 94 дјеце и 34 жене
Највећа индијска породица се састоји од 39 жена, 94 деце, 14 снајки и 33 унучади, на челу са "најбогатијим човеком", Зионом Чаном, у селу Бактванг у индијској држави Мизорама.

У четвороспратној палати која има чак 100 соба живе четири генерације, а бројност породице још није коначна. Наиме, Чана тврди није искључено још неко проширење породице, јер, како каже, не жели да пропусти ниједну прилику за брак.



Жене деле спаваонице, а како би свака од њих добила прилику да ноћ проведе са својим супругом постоји распоред", најмлађе жене су смештене ближе спаваћој соби главе породице, док су старије смештене нешто даље у кући.

"Ми остајемо уз Зиону јер је он најважнија особа у породици, а осим тога је и најзгоднији мушкарац у селу", објашњава Ринкмини (35), једна од Чана жена.



Слога, поштовање и љубав владају у породици Чана, чија је организација налик на војну - жене заједно припремају оброке под командом најстарије, Затианги. Нахранити овако бројну породицу није лако, па се дневно спрема око 70 килограма меса и 50 килограма пиринча.

Један од Зионових синова инсистирао је да његов отац ожени сиромашне жене из свог села како би бринуо о њима.



"Осећам се као божији миљеник, јер ми је дао толико деце о којима се старам''.

Господин Чана је и вођа хришћанске секте у оквиру које је дозвољено да мушкарац има онолико жена колико жели. Током једне године Зиона је оженио чак десет жена, а нагласио је да зарад проширења своје "секте” намерава да оде и у Америку да би се оженио поново.

(Курир.рс/ Национална географија)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Вук

21.02.2019 08:05

Нема то везе са браком ни породицом, јер да има само једну жену и један прави брак, и та једна би му се смучила с времена на вријеме..

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

21.02.2019 08:54

ДОБАР ЈЕ..ТАКВИ БИ ТРЕБАЛИ МАМА У РС..ОН БИ Ј.... МАМУ БИЈЕЛОЈ КУГИ..АЛ ГДЈЕ БИ ОНДА ТОЛИКИ СТАЛИ НА МАЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ..? ХААХА

Name

Хахахаха

21.02.2019 09:50

Не сумњам да це недостајати духовитих коментара.

Name

ста реци

21.02.2019 11:49

Мислим да су ипак у питању скромна дијеца, замислите да свакоме мора дати прво по три милиона да се не дрогира, па затим фирму да пљацка будјет, па плантазе....

ОДГОВОРИТЕ