Сербиа опен: Побиједили Пезер и Тука!

Пезер обара рекорде као од шале! Нови сјајан резултат најбољег бх. бацача кугле, овај пут на Отвореном првенству Србије у Београду.  И Тука славио у Београду! Одличан наступ Амела Туке на Отвореном првенству Србије.

Остали спортови 20.02.2019 | 22:10
Сербиа опен: Побиједили Пезер и Тука!
Тешко је побројати све рекорде које је ове године сјајни Месуд Пезер оборио на митинзима широм Европе.

Посљедњи у низу стигао је данас на Отвореном првенству Србије у Београду, гдје је Пезер бацио куглу 20,99 метара, чиме је освојио прво мјесто, али и оборио рекорд овог митинга.

"Данашњи резултат даје ми пуно морала и снаге да се наредних десетак дана што боље припремим за наступ на Европском атлетском првенству у Глазгову, које ме очекује почетком марта", поручио је Пезер.

Асмир Колашинац освојио је друго мјесто резултатом од 20,34 метара, док је треће припало Стипи Жунићу из Хрватске (20,32).

Претходно је Пезер већ био најбољи на Атлетском митингу у Београду, затим Нехвизди, паШтокхолму, да би недавно одбранио и титулу на 24. дворанском Балканском првенству у Истанбулу. 

И Тука славио у Београду! Одличан наступ Амела Туке на Отвореном првенству Србије.

Осим Месуда Пезера, сјајан наступ на Отвореном првенству Србије у Београду имао је иАмел Тука.

Тука је прошле године на овом митингу побиједио с новим бх. рекордом у дворани на 400 метара - 47.14, а вечерас је поново био најбржи с врло добрих 47.40.

Абедин Мујезиновић је исту дионицу вечерас истрчао за 49.28 те заузео четврто мјесто.

Млади зенички скакач у вис Маид Реџић био је трећи с прескочених 212 цм, колико је прескочио и другопласирани Румун Михаи Донисја. Побиједио је домаћи такмичар Јасмин Халили с прескочених 216 цм.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар