"Златни орлић" са Новог Зеланда прешао у Зрињски!

Сећате ли се Станише Мандића?

Фудбал 20.02.2019 | 20:45
"Златни орлић" са Новог Зеланда прешао у Зрињски!
Са репрезентацијом Србије до 20 година постао је шампион свијета 2015. на Новом Зеланду, постигавши гол у финалу против Бразила (2:1), међутим, каријера Станише Мандића послије тог турнира није се развијала у добром смјеру.

Убрзо послије освојеног злата одлучио је да наступа за репрезентацију Црне Горе, али је уписао тек шест наступа (четири за А и два за младу селекцију), потом је 2017. из Чукаричког прешао у редове норвешког Сонгдала и пао у заборав, бар што се тиче српске јавности.

Све до данас, када се појавила вијест да је позајмљен босанскохерцеговачком Зрињском до краја актуелне сезоне.

"Нисам пуно размишљао када се појавила опција доласка у Зрињски јер се ипак ради о најбољем клубу у БиХ који се сваке године бори за титулу првака. У Мостар сам дошао с великим очекивањима, али јако позитивним осјећајем јер мислим да је Зрињски прави клуб за мене у овом тренутку. Желим се захвалити људима из клуба на указаном повјерењу, а сада је на мени да то повјерење оправдам на прави начин", рекао је Мандић.

Талентовани нападач покушаће да помогне актуелном шампиону да престигне водећи Сарајево и одбрани трофеј по четврти пут узастопно. Тренутна разлика је пет бодова.

Извор: мондо.ба/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар