Велика гужва на врху Чемпионшипа!

ВБА до победе у 94. минуту! Албион славио 3:2 против Квинс Парк Ренџерса у гостима.

Фудбал 19.02.2019 | 23:36
Велика гужва на врху Чемпионшипа!
ВБА је добио вечерас на гостовању Квинс Парк Ренџерсу и тако пришао на три бода далеко од првопласираног Норича! То је успео да уради тријумфом од 3:2 (1:1) и то голом у четвртом минуту надокнаде. Фанатастичан меч пун динамике и преокрета. После овог дуела можемо да констатујемо: огромна гужва влада на врху табеле Чемпионшипа. ВБА сада има 60 освојених бодова. Лидс и Шефилд имају по 61, а Норич је на 63. Каква само борба на врху табеле! Фантастична сезона! А њен крај ће бити још бољи.

Утакмица није могла боље да почне по ВБА. Гости су већ у 5. минуту стигли у предност поготкомМонтера. Напао је ВБА, сабио противника у шеснаестерац и повео с 1:0.

На одговор се чекало пола сата, када је на асистенцију Велса поентирао Фримен. Са тим резултатом се отишло на одмор, па је деловало да би и могао меч да се заврши истим резултатом. Међутим, ВБА је пробао да искористи шансу да приђе самом врху. Играо се 61. минут када је прецизан био Џејкоб Марфи. Била је то потпуно збуњујућа ситуација. Ишла је лопта ка Марфију, овај је практично одустао и махнуо руком, али после слабе реакције дефанзиваца КПР-а лопта је стигла до њега. Уследила је добра реализација. 

Међутим, КПР је решио да направи проблем гостима, па је изједначио у 75. минуту. Деловало је да ће гости незадовољни отићи кући, да би се догодио четврти минут надокнаде и гол за победу. Постигао га је бивши фудбалер Тотенхема Џејк Ливермор.

Каква ће то трка тек да буде у Чемпионшипу. Помно ћемо све испратити у то немојте да сумњате.

ЧЕМПИОНШИП - 29. КОЛО (ЗАОСТАЛЕ УТАКМИЦЕ)

Уторак

КПР - ВБА 2:3 (1:1)
/Фримен 35, Хемед 75пен - Монтеро 5, Марфи 61, Ливермор 94/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар