Velika gužva na vrhu Čempionšipa!

VBA do pobede u 94. minutu! Albion slavio 3:2 protiv Kvins Park Rendžersa u gostima.

Fudbal 19.02.2019 | 23:36
Velika gužva na vrhu Čempionšipa!
VBA je dobio večeras na gostovanju Kvins Park Rendžersu i tako prišao na tri boda daleko od prvoplasiranog Noriča! To je uspeo da uradi trijumfom od 3:2 (1:1) i to golom u četvrtom minutu nadoknade. Fanatastičan meč pun dinamike i preokreta. Posle ovog duela možemo da konstatujemo: ogromna gužva vlada na vrhu tabele Čempionšipa. VBA sada ima 60 osvojenih bodova. Lids i Šefild imaju po 61, a Norič je na 63. Kakva samo borba na vrhu tabele! Fantastična sezona! A njen kraj će biti još bolji.

Utakmica nije mogla bolje da počne po VBA. Gosti su već u 5. minutu stigli u prednost pogotkomMontera. Napao je VBA, sabio protivnika u šesnaesterac i poveo s 1:0.

Na odgovor se čekalo pola sata, kada je na asistenciju Velsa poentirao Frimen. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, pa je delovalo da bi i mogao meč da se završi istim rezultatom. Međutim, VBA je probao da iskoristi šansu da priđe samom vrhu. Igrao se 61. minut kada je precizan bio Džejkob Marfi. Bila je to potpuno zbunjujuća situacija. Išla je lopta ka Marfiju, ovaj je praktično odustao i mahnuo rukom, ali posle slabe reakcije defanzivaca KPR-a lopta je stigla do njega. Usledila je dobra realizacija. 

Međutim, KPR je rešio da napravi problem gostima, pa je izjednačio u 75. minutu. Delovalo je da će gosti nezadovoljni otići kući, da bi se dogodio četvrti minut nadoknade i gol za pobedu. Postigao ga je bivši fudbaler Totenhema Džejk Livermor.

Kakva će to trka tek da bude u Čempionšipu. Pomno ćemo sve ispratiti u to nemojte da sumnjate.

ČEMPIONŠIP - 29. KOLO (ZAOSTALE UTAKMICE)

Utorak

KPR - VBA 2:3 (1:1)
/Frimen 35, Hemed 75pen - Montero 5, Marfi 61, Livermor 94/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar