Вукота: Дио СДС-а у служби режима

- Очигледно је да је у СДС-у дошло до идеолошких несугласица. Највећи дио странке чине људи који желе да раде у служби народа, док мањи жели да странка ради у интересу режима", навео је Говедарица, додајући да је један од тих и Бјелица.

Република Српска 19.02.2019 | 22:34
Вукота: Дио СДС-а у служби режима
Потпредсједник СДС-а Милован Бјелица у изјави, медијима блиским властима, поново је оптужио предсједника странке Вукоту Говедарици и члана Главног одбора Драгана Мектића због лошег изборног резултата у Добоју. Говедарица и Мектић у изјави истом медију одбацили су оптужбе и узвратили Бјелици, наводећи да ће странка изаћи из кризе кад се ријеши, како кажу, сарадника СНСД-а, као што су Бјелица и њему слични кадрови.

- Позивам све чланове Предсједништва СДС-а да заједно поднесемо оставке, на челу са предсједником странке. Да руководство странком преузме Главни одбор, а да Комисија коју смо именовали, у миру спроведе страначке изборе - рекао је Бјелица медијима блиским власти.

Бјелица тврди да је Говедарица самог себе именовао за повјереника у Добоју, а десна рука му је био министар безбједности БиХ Драган Мектић.

Говедарица одбацује оптужбе. Лош резултат у Добоју објашњава, како каже, изборном крађом и нелојалношћу странци чланова попут Бјелице.

- Очигледно је да је у СДС-у дошло до идеолошких несугласица. Највећи дио странке чине људи који желе да раде у служби народа, док мањи жели да странка ради у интересу режима", навео је Говедарица, додајући да је један од тих и Бјелица.

И прозвани Драган Мектић каже да није тачно да је био директно ангажован у кампањи за градоначелника Добоја. За очајну ситуацију у странци Мектић оптужује Бјелицу и његову фракцију у Предсједништву. Замјера им лоше припремљене прошлогодишње изборе и дугогодишње спутавање младих и образованих људи.

-Цицко треба да изађе из те шуме, да се спусти доле на терен, да види шта су проблеми, а не да горе чами. Треба и да види да млади људи треба да дођу у СДС, а да онакви као он треба да ослободе мјеста - каже Мектић.

(БН)

Коментари / 122

Оставите коментар
Name

Мицо

19.02.2019 21:39

Вукота свака ти је златна.То су Милине ...... муве.Избаци љигавце из СДСа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

19.02.2019 21:39

Неподљежите преварама појединих људи нека иду гдје хоће недозволите да вас понижавају

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОМАНИНКА

19.02.2019 22:14

СА РОМАНИЈЕ ВИЛА КЛИЦЕ МИЛОВАНЕ ИЗДАЈНИЦЕ. СОКОЦОМ СЕ ОРИ, НАРОД ГЛАСНО ГОВОРИ : ОЈ ЦИЦКО ИЗДАЈИЦО СРПСКОГ РОДА ТИ СИ ЗЛО КОЈЕ СЕ СКЛОНИТИ МОРА...

Name

Стојан

19.02.2019 22:38

Људи не будите смијешни па Цицко и слични знају само бити власт и јахати на грбачи народа и буџета . Може ли ико икад игдје и замислити Цицка Бјелицу да изађе на неке демонстрације на неке протесте и оштро протествује против било какве власти ?? И тај човјек се представља да је опозиционар. То је стари кадар УДБЕ и бившег СДБ-а који је још у младости добро обучен да извршава само оно што власт заповједа и који је своје милионе стекао уз свестрдну подршку власти и садасње и бивсе.

Name

СРБ

19.02.2019 23:01

КРАЈЊЕ ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА ОТЈЕРАС ТУ БАГРУ КОЈА ОД РАТА ПУСТОШИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И ДОВЕДЕС МЛАДЕ ЧИСТЕ ЉУДЕ. СДС САДА ИМА ПРОБЛЕМ ЗБОГ НЕДОСТАТКА МЛАДИХ ЉУДИ, А УПАВО ОВИ СТАРИ ЛОПОВИ НИСУ ДОЗВОЉАВАЛИ ОПСТАНАК МЛАДИМ НА ЧАСНИМ ОСОБИНАМА.

Name

Све се знало

20.02.2019 04:16

Тај Бјелица, ко га добро познаје, је невиђени шљам и преливода. Такав био прије рата, такав био у рату (плус ратно профитерство) такав је и сада. Курјак длаку мијења али ћуд никада. Е такав вам је Бјелица, ко га добро не познаје, да зна. Говедарица је требало давно да очисти странку од тог шљама, јер се знало да ће ови као пшто је Бјелица (Обрен, итд.) прије или послије СДС-у нанијети велико зло. У рату су били на страни шверца и ратног профитерства и богаћења, што је познато великом броју људи који су били блиски или у СДС-у

Name

Релно романиски

20.02.2019 04:19

Бјелица је направио ђавољи пакт и са Брћом Далтон по принципу да нико никога не дира, а сви добију свој дио колача. Брукају већи дио поштеног свијета са Романије, који не може да их смисли ни очима види. Нека и једни и други само кажу шта су то урадили у Сокоцу за последњих 20 година. И оно мало што су урадили искористили су да већи дио кроз разне марифетлуке ставе себи у џепове.

Name

ШиПу га ЈиБа

20.02.2019 04:24

Опште је познато да је режим народним парама (из буџета и слично) успио да поткупи један дио опозиционих првака и тако ослаби најјаче опозиционе странке. То исто рад и са бирачима, тако да имамо ситуацију да сада (видјели смо недавне локалне изборе) изборе не одлучује воља народа (бирача-гласача) него изборни маркетинг и изборна крађа. У добојској општини су челни људи сваком домаћинству направили неку услугу (запослење, пут до куће, неки послић, и слично) тако да се тачно зна колико такви (уцијењени) гласачи морају донијети гласова, уз обавезан доказ да су то урадили.

Name

Све је отишло у 3ПМ

20.02.2019 04:26

Соколац очима не може да види фаце који од рата на овамо (али и у рату) општински буџет користе за лично богаћење. Зна се тачно ко и како. Поштени романијци су уцијењени јер су за ситне услуге које им чине страначки прваци обавезни да на изборима глас дају њима. Тачно се зна колико ко мора да донесе гласова, упротивном губи привилегије, као што су запошлење итд.

Name

Романинац

20.02.2019 04:33

Вукота молим те ријеши се тог ГРЕМЛИНА.Видиш шта је од Сокоца направио.Па тај би родјену ћерку продо ради власти и имовине.Сву ти срећу желим и теби и Свим добрим људима а гњиде клемпаве које мисле само ба своју гузицу под хитно напоље.

Name

БРАВО ЗА РОМАНИЈУ

20.02.2019 07:03

СВАКА ЧАСТ ЖИВИО ВУКОТА.

Name

РЕ РОМАНИЈАЦ

20.02.2019 07:07

Свака част земљаче. О шљаму са Романије, и изродима, могу да говоре само људи који тај шљам добро познаје. А ви сте један од њих, док тако јасно и аргументовано говорите. Тај Ублехаш Бјелица продао би и више од своје дјеце за материјалне вриједности, што није особина правих Романијаца. Само људи који добро познају пљачкаше, лопове, ратне и мирнодопске профитере могу да аргументовано о њима.

Name

Романинац

20.02.2019 07:14

Па људи сјетите се само ЦЕНТРЕXА.Буранију на линију а Цицко продаје цигаре брашно и опанке муслиманима и хрватима.Фуј каква љига од ГРЕМЛИНА клемпавог.Сад он би да склања поштене људе који нису његовог мишљења.Доста је више лопужо у затвор.Вукота само напријед

Name

Петоколонаши

20.02.2019 07:16

Све је то пета колона која против СДС-а и Републике Српске ради од самог оснивања СДС-а. Увијек су им у првом плану били лични интереси а тек онда, ако стигне на ред, држава и државност РС. Зна се веома добро које прије рата био без гаћа, а у току рата и послије рата, постао милионер. Зна се веома добро ко је за вријеме рата, док су људи на линијама гинули, у позадини шверцовао дува, нафту, животне намирнице. Којим каналима се то одвијало и ко је давао логистичку подршку. Зна се и ко је данас уцијењен покретањем нових кривичних пријава и актуелизирањем оних које су већ у току.

Name

магационер Цицко

20.02.2019 07:19

Цицко је навикао красти још у Романији као магационер, где се убацио и крао мазива, дијелове за пиле, ланце, цапине, сјекире...

Name

Љупко

20.02.2019 07:21

Добој, Соколац, Бијељина... то су срца три, Три ока у глави... Триумвират који функционише по систему спојених посуда, званом лични интереси. Ђаволу су душу продали, а то ће их скупо коштати. Искрено, жао ми их је... Али, и крчаг иде на воду док се не разбије...па ће и ово зло које нас је снашло у новијој историји

Name

Купусар а Романијац

20.02.2019 07:27

Семберија и Романија морају да се удруже и сарађују братски по милион питања, и путем поштених и вриједних грађана и патриота, а не ово што нам се сада дешава. Да нас повезују људи изроди и издајници. Али, и овом злу ће доћи крај. Надамо се убрзо.

Name

Ацо

20.02.2019 08:21

Али како опозиција несвјесно иде на руку власти,стално кукајуци избори покрадени.Самим тим стварају слику у народу да гласали или не гласали Миле це покрасти изборе и побиједити.Назалост опозицију воде ограницени људи који не знају како јавно мијење перципира ситуацију.А до тада Миле искористава све њихове слабости...

Name

Црни Груја

20.02.2019 08:28

А да мало Вукота размислиш да ту багру на челу са Мићом Мићићем, која шурује са Додиком, избациш из СДС-а. Грешка је била и то што је Босић дао оставку. Требао је одмах ове локалне кабадахије и лопуже избацити из странке.

Name

реално стање

20.02.2019 16:13

Цицка избацити из СДС-а. Тројански коњ!

Name

немате појма

20.02.2019 17:31

сви одреда који сте се доле потписали.Јесте ли слијепи и не видите засто СДС губи?Прицате небулозе.Да вам није политицки ИQ са предзнаком минус.Рекао бих да јесте.

Name

МГ

19.02.2019 21:41

Вукота, избаци ту протуву из странке као и оног Обрена, очисти странку од проданих душа, па нека остане и сто чланова ал нека су поштени!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре мг

20.02.2019 01:22

Најбоље све избацити из СДС....

Name

Рогатичанин

20.02.2019 04:38

Срећа па тог Цицка Гремлина пут однесе на Соколац.Иначе би и Рогатица била пустиња као Соколац.Не може се у исто време градити и Београд и Херцег Нови и соколац.

Name

Ре

20.02.2019 05:32

Никад неће успјети СДС да се очисти од удбаша и да буде права странка са јасном стратегијом. Склониш једног, ето их два нова...

Name

Мирко

20.02.2019 05:45

Остани само ти Вукота, доста је.

Name

Скептик

20.02.2019 06:42

Несугласице на ИДЕОЛОШКИМ основама!!?? Хајте, јавно изнесите ИДЕОЛОГИЈУ, и једни други. Као и све остале партије имате само једну ИДЕОЛОГИЈУ, власт, утицај, тендери, новац...

Name

...РЕ

20.02.2019 06:51

ПОДРШКА ГОВЕДАРИЦИ, ПОШТЕНОМ МЛАДОМ ЧОВЈЕКУ.ЦИЦКО, ФУКАРО, УЗМИ ОБЕЋАНЕ ПАРЕ ОД МИЛЕ И МАРС У СРБИЈУ!

Name

истина

20.02.2019 06:58

Рогатица никада веца пустос.Али заиста. Никада ни једна стамбена зхрада изградјена, само једна доврсена, сто је направљена прије рата.Радњиве позатваране..... сви бјезе,осим ухљеба са куповним дипломама.

Name

све јасно

20.02.2019 07:18

Све се то цисти новим изборним законом.

Name

РОМАНИЈА

20.02.2019 08:13

Он прича о изборним резултатима, па нека каже колико је тај велики СДС_овац имао гласова на прошлим изборима у свом сокоцу, па и његови укућани нису гласали за њега а и што би кад је читаво вријеме радио за кампању СНСД_а, а његов сада велики шеф који неће ни да га погледа а не и да прими на обећани састанак на коме би му тражио да му отвори поново ЦЕНТЕКС фирму на којој се обогатио овај соколачки “ГРЕМЛИН”..

Name

Поп јовица

19.02.2019 21:44

Чудан је Бјелица,он би СДС ставио под рудоњину чизму са причом да је то најбоље за странку!? Како то функционише најбоље зна ДНС и Марко Павић коме је Додик уништио странку без обзира што су коалициони партнери! У преводу Бјелицин предлог за коалицију са црвеном сектом је свилен гајтан и последњи ударац за СДС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Договор

19.02.2019 22:12

За днс и снсд мислим да је све договор њих двојице јер це овако Павиц сацувати своје покрадено богатство и лагано се исетати из политике да ниста не одговара ни суду ни народу.и јос це испасти јадник

Name

Лицемјер

19.02.2019 23:04

То је тренутно најбоље за њега, јер је све боље од затвора.

Name

Модрицанин

20.02.2019 05:35

Попе не булазни. Павиц је добио сто је тразио јер је дио његових људи радио против Зељке и Милорада. И ста би ти урадио да си на Додиковом мјесту!? Наравно да би му вратио мило за драго! Зато немој да правис слику како је Додик некога понизавао кад им је све одобрио а они то злоупотријебили. То сав народ види.

Name

Све се врати

20.02.2019 08:08

Све си у праву, дијелим мишљење с Вама. Али нека се памти да се све кад тад врати, тако и они који пљунуше по онима који су им помогли да данас буду ту гдје јесу на власти ће пропасти сами од себе, погледајте им само дјецу шта раде, чиме се баве. Све сами наркомани.

Name

БЛ

19.02.2019 21:51

Сдс никад јаднији није био. Вратите Босица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОЗДА

19.02.2019 23:40

МОЗДА БИ ВУКОТИНОЈ МЛАДОСТИ И БОРБЕНОСТИ ДОБРО ДОСЛО БОСИЦЕВО ИСКУСТВО И СМИРЕНОСТ КАО И ЈОС ПАР ЊИХ ДОКАЗАНО ЛОЈАЛНИХ ПА ДА СЕ ПОЦИСТИ ОВАЈ КАНЦЕР КОЈИ ИЗЈЕДА СТРАНКУ, ВРИЈЕДИЛО БИ СИГУРНО.

Name

Ре

20.02.2019 00:23

Ста це она кукавица, једино Мицо мозе донекле спасит

Name

цифо

19.02.2019 21:58

Вукота је БОГ. Цицко кад га спмене трба да устане и прексти се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.02.2019 00:24

Јесте, по Вукотиној прици испаде да Цицко крив за пораз у Добоју.

Name

Никола

20.02.2019 04:34

Вукота напријед.Цицко БРАНКОВИЋ на робију.Подхитно закон о поријеклу имовине.

Name

хм

21.02.2019 12:05

Од тог спаса је извијесна пропаст.

Name

марка

19.02.2019 21:59

Цицко је добио од ИРБа 5,5 милиона. Одмах хвали додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сдс у срцу

19.02.2019 21:59

СДС под хитно мора да се ријеши ове протуве Цицка, безоцне хуље и плаћеника режима! Свима је јасно да због таквих никад нисмо могли напријед! Млади људи морају добити више простора, а странка остати опозиција оваквој власти. На то нас је завјетовао народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самир

20.02.2019 04:36

Хахахаха на Сокоцу их опустошио неписмени магационер.

Name

Боб

20.02.2019 06:19

Да се ријеси и Соње и Мице Мицица...они су сљедеци издајници...

Name

за

20.02.2019 07:28

Да,да, има њих попут цицка у И. Сарајеву јос, само су њега тупавог истурили да се експонира. Инаце СДС никад лосије није стајо како постоји. Радикално мијењати и цистити у И. Сарајеву.....

Name

ре боб

20.02.2019 18:14

Како то мислиш: Они су следећи? Па, Мићо је први почео са урушавањем СДС-а, само што то СДС-овци нису од почетка укапирали.

Name

ВАЛТЕР

19.02.2019 22:01

СДС се мора ослободити баласти као што су цицко и мићо јер због њих као и добојског мафијаша обрена ова странка је изгубила углед.Недељни избор за градоначелника Добоја је показао с коликом мржњом обренова група ојачана свим регистрованим странкама у РС кидишу на чланове бирачких одбора и посматраче из редова СДС.То што су доживјели чланови СДС из Брода,Модриче,Челинца и Бања Луке који су у недјељу били посматрачи на подручју Подновља је језиво.Њима су дојучрашњ СДСовци предвођени посланицима и директорима неких добојских колектива пријетили и вријеђали их а једног од њих и физички напали.Ти обренови хулигани ИСКРЕНО НИКАД И НИСУ БИЛИ ЧЛАНОВИ СДС.То глупави цицко мора да схвати.Зато подршка паметном и мудром Вукоти да напокон ресетује странку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ВАЛТЕР

20.02.2019 06:17

А кога сте ви то послали да "посматрају" изборе, СРЕДЊОШКОЛЦЕ???? Па знало се на шта је спремна Обренова група што нисте послали кик-боксере, батинаше, рукометаше, дизаче тегова итд, итд, итд. Или што нисте послали по 20-30 људи да чувају тог једног посматрача..... НЕ, ви сте одлучили да набијете главу у пијесак... Колико је ПАРА узео СДС од Обренове групе и Додика за овакав изборни резултат????

Name

Добојлија

19.02.2019 22:04

Немој цицка звати у Добој молим те, неце проци славно. Ријесио се Добој једног цицка, тј висе цицковица, не требају нам такви који су оцигледно Додикови људи у СДСу. СДС нецете унистити, а сто се Добоја и избора тице, немојте ни о томе молим вас са Цицком. Али, кад вец спомиње Цицко изборе у Добоју, нек зна да је то била НАЈВЕЦА КРАДЈА У ИСТОРИЈИ. Мислим, да не постоје избори са вецом крадјом од ове. У једном тренутку, дзоинт испаде из кутије гдје се убацују листици. Па гурали су све и сваста у кутију. СРАМОТА ЗА ДЕМОКРАТИЈУ И 21 ВИЈЕК. БРУКА. ВУЛЕ, САМО ТИ ОТЈЕРАЈ ТАЈ ДОДИКОВ СЉАМ У СТРАНЦИ И ДА СЕ КОНАЦНО КРЕНЕ ИСПОЦЕТКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

све јасно

20.02.2019 06:50

Сви који су отворили приватне факултете тик уз дрзавне, на оволико мали број становника све вам је јасно о цему се ради. То говори и о систему уопсте, а и о појединцима лицно.

Name

Вук

19.02.2019 22:04

Тако је то кад странку води гуслар :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

19.02.2019 22:19

А твоју пјевац са зборова!

Name

ТАЈФУНИ

19.02.2019 22:51

Боље и поштен гуслар него лопов доктор. Код гуслара ће можда народ се загрлити и запјевати а код лопова мора држати руке у дзеповима и опет украду.

Name

Епска пјесма нас је очувала, њојзи хвала!

19.02.2019 23:21

Гуслар, али поштен, нити је лопов, нити шпијун нити издајник. Родољуб српски, пјева пјеме свога оца-историчара и епског пјесника. "Камен бачен на праведника бачен је у висину, а падајући са висине добија на тежини".

Name

ЗА ВУКА ОД ЦРВЕНКАПЕ

19.02.2019 23:33

БОЉЕ И ПОСТЕН ГУСЛАР НЕГО ЛОПОВ КОЈИ СЕ МАСКИРА У ГОСПОДИНА А ДУСА ПРЉАВА, РУКЕ ОГРЕЗЛЕ У КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈУ И НАРАВНО ПОЗИЦИЈА ЗАГАРАНТОВАНА У СВАКОЈ ВЛАДАЈУЦОЈ СТРУКТУРИ...Е МОЈ ВУЦЕ...

Name

Лисица

20.02.2019 05:32

Тако је вуче, боље бити и у служби режима већ непријатеља, невјере или самог ђавола.

Name

Зар не!?

20.02.2019 07:11

Хоби је лицна ствар, а цаст и постење се и нас тице.

Name

па да

20.02.2019 07:14

Боље, него руке огрезле не само у криминал и корупцију, него и крв сто неизбјезно иде са тим.

Name

Атанас

19.02.2019 22:05

Вукота , ти си неискварен , а окрузен си великим бројем искварених , није их мало како ти казес , а посто их је пуно , теби би најбоље било да са групом као сто си ти оснујес другу странку . Те лопузе око тебе су радиле и радице и убудуце у корист резима . Такозвани избори у октобру су то показали , тебе су потурили , а све радили да не продјес , а ипак си просао , а твој противкандидат је именован , а не изабран . Сада многима није јасно засто ти трцис у загрљај резиму , никако ти није тамо мјесто !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жика

19.02.2019 22:55

Једна исправка. Те лопузе су радиле и раде само у корист себе. Када би им неко обећао функцију у Великој Албанији, они би се здушно залагали за ту творевину.

Name

Иди болан висе

19.02.2019 22:10

Смраде један бјелица,ти си дјубре не видјено узео си милионе,а образ никад нецес висе имати.повукао би сав сдс и народ у пропаст само да сацувас свој ПРОКЛЕТИ НОВАЦ. добио си фа за издају и зато је проклет. Остави Говедарицу,Мектица на миру јер це ти се народ попети на главу горе него Додик и милиони.фуј монструме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

20.02.2019 18:23

Цицко је једна обична сподоба и хуља.Вукоти велика подршка

Name

Мирко

19.02.2019 22:18

Цицко и Мићо оут, прилика да независни кандидат побиједи у Соколцу и Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

20.02.2019 07:02

Који независни?

Name

Мрки

20.02.2019 11:13

МИЛАН ЈОЛОВИЋ- ЛЕГЕНДА

Name

ре мирко

20.02.2019 18:16

Браво, баш тако.Све си у праву. Мићо полудио тотално, уништио Семберију својом похлепом.

Name

Нннннн

19.02.2019 22:24

Господо да ли јенормално да неко које у својој опстини као начелник имао мало виси од 1000 гласова трази смјену онога ка је имао 200000 гласова.Треба подрзати младе и постене као сто је Вукота,Станивуковић,Радовић,Тривићка и сличне њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

19.02.2019 22:26

Цицко је обицни балванас, зиви и ради у суми и он нема прави увид ста се десава у нормалним срединама. Њему се умјесто оловке у руке треба дати ЦАПИН, па нека иде олцати балване, за тога је једино паметан. Вукота отјерај тог петоколонаса Бјелицу, подијелит це ти странку на висе фракција. То је добио задатак од Рудоње, само не знамо за ста га је купио или за новац или за балване.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блабла

19.02.2019 22:50

Прво, Вукота не можеш ни ти тако да будеш предсједник странке, давао си и доста неких унутарстраначких обећања која нијеси испунио, да би чак недавно сам рекао како ћеш ипак преговарат са СНСД-ом, па шта одлучи Главни Одбор. А био си чврстог става да се како си рекао режим руши а не преговара са њим. Али то је већ уобичајено. Друга ствар, оваквих као Цицко ти је пуна странка и Главни Одбор, теби је највећи проблем што мораш ударити по Караџићевој екипи, која јасно и гласно зарад својих џепова хоће коалицију са СНСД-ом, па и на саму ћерку, и то је тако, и ти знаш да је тако. Али ако хоћеш ти и круг још увјек искрених око тебе да доведете стање у странци у нормалу, то мораш урадити. Трећа ствар, односи се и на тебе као и на цјелокупни чланство, господо, нијесу Бјелица, Петровић, Мићић и многооооообројни сада промијенили своје ставове, они су вазда били исти, сада им је само моменат дошао да увећају своје профите, а свих ових година су се усијане главе клеле у њих, њихово Србовање, морал, етика итд...када се говорило ко су и шта су(а обична су мафија, као и цијела екипа са Романије, такође јасно и гласно да се каже) имали сте главе кидати онима који су против њих говорили. Е сада избацила вода на обалу сав муљ, сада видите. Зато Вукота, још није касно, избацуј, смјењуј и окружи се неукаљаним и релативно млађим људима и онда да рушимо багру. Мани се приче и демагогије, те покрали нам гласове, те нијесу фер избори, те ово, те оно. Такође, мани се Вукановића, Ћузулана ПОД ХИТНО да се ријешиш(оно је недопустиво и срамно онако рећи, иако ми сви знамо какво је стварно стање, али не смије један функционер СДС-а онако говорити о предсједнику Србије, ма ко он био, и ма кога подржавао, јер ће ако Бог да доћи и моменат да исто тако нас подржи руководство из БГ-а, па се стави у позицију да неко каже из опозиције онако нешто о било ком предсједнику Србије, наравно да је за осуду и искључење) дистанца од Станивуковића и свих лезиљебовића који на СДС-у купе властите и странчке поене. Памет у главу и срезуј ово....док још има наде и док можемо да се организујемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнез

20.02.2019 08:52

Право си блебетало. Шта фали Вукановићи и Ћузулану? Људи су јасно рекли шта мисле.

Name

Блабла

20.02.2019 12:24

Све ово што сада мислиш о Петровићу, Бјелици, Мићићу итд....исто то ћеш, и још горе да мислиш о Вукановићу и Станивуковићу када дође вријеме и моменат да покажу ко су у ствари. Али поштујем твој став, не вријеђам те...ја сам изнио суштину ствари како ја мислим да стоје, и како се надам да ће СДС прихватити. А наравно да ништа од тога не мора бити тако, ја мислим овако, ти тако, неко трећи ипет на свој начин итд...

Name

па да

21.02.2019 12:09

Свима нам хвали нови изборни закон па да се виде права лица птица грабљивица сто су се устремиле на плијен.

Name

приједор

19.02.2019 22:56

Вукота Брате , Чисти све из СДС-а да ми поштени можемо да се вратимо.Опстаће СДС сигурно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цицко

19.02.2019 22:58

Не могу да вјерујем да хостаплер Цицко и данас продаје маглу.Нису га утисали ни припадници СФОРА-а на које се залио да му пустају гласну музику у контејнеру.Лик са купљеном дипломом константно ради против предсједника своје странке.Провидан је и ускоро це заврсити на сметљисту историје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за цицко

20.02.2019 09:40

Цицко је отјерао Љуба Ерића из СДС-а, једног честитог и поштеног,образованог БОРЦА! СОКОЧАНИМА ЈЕ ВЕЋ ТАДА БИЛО ЈАСНО А ЦИЦКУ ЋЕ БИТИ ЈАСНО НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА

Name

Напријед

19.02.2019 23:07

Метузалеми нека се купе из СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Битичастан и пошт

19.02.2019 23:14

Увијек је унутрашњи непријатељ био гори од вањског. Вукота, историја се понавља и твоје претке су српске фукаре о јаду бавиле. Ми то Гачани добро знамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

20.02.2019 06:46

Па ни ви га не подржавате. Не трабуњај.

Name

Вук

19.02.2019 23:23

Господин Говедарица мора сто пре да се ослободи ових моралних наказа типа Цицка Бјелице и реформисе СДС.Цицко је припадник оних ликова који су крали хуманитарну помоц у току рата,док смо ми крварили..Цицко је за сметљисте историје.Купљена диплома,купљени патриотизам.Дно Дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУКОТА

19.02.2019 23:28

АКО СИ ПРОТИВ САРАДЊЕ СА РЕЗИМОМ, У СТА ИСКРЕНО ЗЕЛИМ ВЈЕРОВАТИ ЈЕР СИ ОД МОЈЕ КОМПЛЕТНЕ ФАМИЛИЈЕ ДОБИО ГЛАСОВЕ, ПРЕДУЗМИ ЦОВЈЕЦЕ НЕСТО- ИЛИ СЕ ОРГАНИЗУЈ СА СЕБИ ЛОЈАЛНИМ КОЈИХ ИМА И ТЕ КАКО И ИСТЈЕРАЈ СКАРТ ИЛИ СА ПРОВЈЕРЕНИМ ЉУДИМА ИЗАДЈИ ИЗ ТЕ ТРУЛЕЗИ И ОФОРМИ СТРАНКУ И ИМАЦЕС И ДАЉЕ ПОДРСКУ ИСКРЕНИХ И ПОСТЕНИХ НЕПОТКУПЉИВИХ И ПРАВИХ ПАТРИОТА...ИМА НАС...ИМА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блабла

20.02.2019 17:32

Баш тако....или-или, нема више времена!

Name

Директ

19.02.2019 23:37

Цицко, кад будес освојио гласова колико и Вукота, онда мозес прозивати, а до тада, мозес једино да прицас у своје име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

20.02.2019 06:42

Освојио је он бар 3 пута више. То што ти не знаш твој проблем.

Name

игор

20.02.2019 00:25

Цицко Бјелица, пресудјени ратни злоцинац и особа којој треба забранити слободу кретања, отворено и несметано се бави политиком. Да је права и правде, такви попут њега би гулили робију а не би примали астрономске плате ни имали било какве политицке функције на располагању. Фино се Цицко уталио са ЦРВЕНИМ КОМБИЈЕМ Стевандицем, али доцекаце и ту двојицу неки комби, ред је :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

20.02.2019 05:04

Испоставља се да је у СДС-у највисе папака .

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

21.02.2019 12:00

Исправка сада у СНСД, папак је папак.

Name

Дзоо

20.02.2019 05:13

Вуко ако оцес да странку вратис на место кој јој припада само једну ствар не заборави.Довело вас је до овог Васе дволицно стајалисте .Прво према дрзаве БиХ као против дрзаве сте а Додик вас увек ама увек прескоци дрзаву у којој зивимо морамо постовати и свима це нам бити добро ЗАПАМТИ.Друго ниси сме да одговорис Вуцицу лопову и Црквеној мафији кад су стали зу ДОДИКА,ЗАПАМТИ ДА СУ СТАЛИ НА ВАСУ СТРАНУ ДОДИК БИ ИХ НАПАО И ОПЕТ БИ ВАС ПОТУКАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тз

20.02.2019 05:33

Пали сте на исту фору када Вас је Додик окупио и показао ко је цар. Да си имао мало више памети и мудрости сад би говорили о политичару који има принципе. Ти си 0000000 од политичара и још ова година и сдс ће бити дио СНСД-а...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

20.02.2019 05:46

СДС је много веци од било ког појединца, шта је то урадио Бјелица за странку, ништа, само младе на чело странке, подрска за Вукоту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разочарани

20.02.2019 06:17

Направите нови програм, поставите нову политичку платформу, направите неки план... то ваше понашање је довело до тога да сте овако изгубили на изборима... сви знају ко за кога ради, а ви се правите као да сте сад чули... вратили сте у странку потрошенеи пропале политичаре нпр. у Зворнику браћу Васић и шта сте са тим постигли... подмладите више странку да се изгради нови СДС који ће моћи парират црвеној банди... ако овако наставите за 8 година бићете ко радикали у Србији...

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

20.02.2019 08:42

Већ су ти то, можда и гори.

Name

реално

21.02.2019 12:03

Како да не, зато сте поцркали крадуци гласове од обицних градјана, стварма побједа је јасна као дан.

Name

мирко

20.02.2019 06:29

Цицко протуво лоповска

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВАКА ЧАСТ

20.02.2019 07:18

СВАКА ЧАСТ ЗА ГОВЕДАРИЦУ И ЉУДЕ КОЈИ СУ ДОСТОЈНИ СДС-А. ОВАКВЕ КАО ШТО СУ ЦИЦКО, ОБРЕН И ТАКВИ КАО ОНИ ТРЕБАЛО ЈЕ ДАВНО ИЗБАЦИТИ ИЗ СТРАНКЕ ДА ЈЕ ВИШЕ НЕ БЛАТЕ. ШТА СУ ДРУГО НЕГО ИЗДАЈНИЦИ, САД СУ СЕ ПРАВО И ДОКАЗАЛИ. ЖИВИО ТИ ВУКОТА СТО ГОДИНА, МЛАД, ПОШТЕН, ПЕРСПЕКТИВАН И СВЕ ШТО СЕ МОЖЕ РЕЋИ ТО СИ ТИ ПРАВИ ЧОВЈЕК, ЧОВЈЕК КОЈИ ИМА СВОЈЕ ЈА И СВОЈ ПОНОС. НЕМОЈ ДАТИ СВОЈЕ ЈА НИ ЗАШТО НА СВИЈЕТУ ЈЕР НИЧИЈА НИЈЕ ДО ЗОРЕ ГОРИЛА. АКО БОГ ДА СА ТОБОМ У НОВЕ ПОБЈЕДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

20.02.2019 08:40

На чему?

Name

Туга

20.02.2019 07:38

Цицко,што обрука Бјелице?Бјелице,никад и нико,није био издајник до тебе сад.Ниси смио да урадиш тако нешто,због часног презимена којег носиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љевицар

20.02.2019 08:09

Ви сте од социјалистицке партије направили капиталистицку са свим злом које иде уз њу

ОДГОВОРИТЕ
Name

јој Вукота

20.02.2019 08:09

Зеле сви да раде у своју корист ..тако реци не вријадјај нам интелигенцију..Мицо Мициц Бијељина би опет у министре...и тако у сваком граду сте се побринули и позиција и опозиција да народ нема ста да једе да им је рад не плацен..и сколовања дјеца и од тебе и Цицка и Обрена и Мице. Одосе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

20.02.2019 08:56

Народ воли СНСД, гласао је и сад шта још желе појединци. Па владајте сада, опет вам Вукота, Босић, Мектић сметају. Никад доста.

Name

Идите

21.02.2019 18:08

Желе метузалеми власт, мало им локала. Идите из СДС-а и владајте док вас смт не покупи.

Name

Да

20.02.2019 08:57

А ако је Босић могао модернизовати странку и ријешити се битанги попут Калинића,Чавића и другог олоша,нисте га разумјели,чак сте шљаму Обрену петровићу дали предност над њим.Е сада је јасно или рјешавајте сев тих лопова попут Цицка и сличних,јерб ништа не губите,или напуштајте јер поштени народ који вам је вјеровао физички ће вас казнити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

20.02.2019 09:06

Идеологију СДСа је украо ,преузео СНСДе и данас је он сустински изворни СДС.Једини нацин да СДС презиви је не да се млати или братими са Додиком него да се идеолоски профилисе другације да од идеолоског програма који је био примјерен ратним условима и директној угрозености нације преде на позиције Српске народњацке партије ција је основна задаца да гради будуцност свога народа у сарадњи са свима који не доводе у питање Републику Српску и и интересе Српског народа.Мора се побјеци од ратне реторике и Републику Српску и Босну и Хецеговину цивилизацијски приблизити оним земљама у које бјези нас народ.Данас је борба а коју назалост губимо измеду политицких снага прослости и будуцности. Без новог националног и идеолоског профилисања примјереног времену и сирем окрузењу у којем зивимо ,нестацемо.СДС мора наставити путем којим је кренуо Младен Босиц,мора градити идентитет европске народњацке партије.Мозда то данас није популарно ,далеко је лаксе бити популиста националиста али то је залог насе будуцности меду европским народима.Исто вази и за оне који су на идејама социјал демократије запосјели националне торове и унистили будуцност идеје социјалне правде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

20.02.2019 09:41

ИЗНЕНАЂЕНА САМ РЕЧЕНИЦОМ КОЈУ ЈЕ БЈЕЛИЦА ИЗГОВОРИО У ЕМИСИЈИ 1 НА 1 ДА ГА САМО ПРОБАЈУ ОТЈЕРАТИ.МОЈ БЈЕЛИЦА ПА ШТА СТЕ ВИ УМИСЛИЛИ ДА ДРЖАВА ПОЧИВА СА ВАМА И ЗАВРШАВА СЕ .ШТА ЋЕ ОВА ОМЛАДИНА ГЛЕДАТИ ИСТРОШЕНЕ СТАРЦЕ КОЈИ НЕ ЗНАЈУ ЈЕСУ ЛИ ПОШЛИ ИЛИ СУ ДОШЛИ.ТО ЈЕ НОРМАЛНО ГОДИНЕ ЧИНЕ СВОЈЕ.ЈА БИХ ВАС У ИСТОРИЈУ ПА НЕКА ВАС ГЛЕДА И ЧИТА КО ГОД ХОЋЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

20.02.2019 09:45

Доци це и дан Д, кад це фукара нестати, а паметан побједити, Вукота уз тебе смо

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

20.02.2019 10:40

ВУКОТА ДОБИО СИ ГЛАС ОД МЕНЕ. АКО НАСТАВИШ ТИМ ПУТЕМ, ДОБИЋЕШ ГА ОПЕТ. АКО УЂЕШ У БИЛО КАКВЕ ПРИЧЕ СА БАЈОМ, КРИЖАМ ТЕ. ПОЗДРАВ ИЗ БАЊА ЛУКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја патак

20.02.2019 11:06

Читајући коментаре једини закључак је да су у СДС сви лицемјери.Није Цицко од јуче у СДС,нит је промијенио своје ставове.Није враг да нисте и прије 20-30 год.знали да је и у рату шверцовао,да је овакав ил онакав?Па што тад неписасте све што данас пишете?Зато што сте већи лицемјери од њега,срам вас било.Гдје вам је образ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блабла

20.02.2019 12:36

О томе и ја говорим сво вријеме....

Name

титов пионир

20.02.2019 12:43

У синошњој емисији на алтернативној телевизији Лажов Бјелица изјави да му је отац био командир полиције и да је живио и у Мостару што није тачно, што је лако провјерити.Човјек годинама лаже Сокочане, обећава чуда , диже кредите , троши новац -пљачка пореских обавезника а нико не реагује ни тужилаштво ни СУП ни влада а он се осилио па нако интелектуално и образовно осакаћен покушава да и на државном ниво лаже и мисли да ће му то проћи. ВУКОТА САД ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА БИТАНГУ ИСТЈЕРАШ ИЗ СТРАНКЕ. ОН СЕ ПРИКЛОНИО ДОДИКУ ЈЕР ГА ЈЕ ОН УЦИЈЕНИО ДА РАДИ НА РЗБИЈАЊУ СТРАНКЕ ИЛИ СТИЖУ ИНСПЕКТОРИ ЗА ПРИВРЕДНИ КРИМАИНАЛ У ОПШТИНУ сОКОЛАЦ. кАД БИ ИИНСПЕКТОРИ ДОШЛИ У ОПШТИНУ СОКОЛАЦ НЕБИ МОГЛИ ВЈЕРОВАТИ ШТА ЧОВЈЕК РАДИ. СХВАТИЛИ БИ ЊЕГОВУ ИЗЈАВУ ДА ЈЕ ПОНОСАН ШТО ПРАВИ КРИВИЧНА ДЈЕЛА У ИНТЕРЕСУ ОПШТИНЕ СОКОЛАЦ.ОН ТО И НЕ КРИЈЕ .СОКОЧАНИ САЧУВАЈТЕ СВОЈ ПОНОС . НЕМОЈТЕ ДА ДОЗВОЛИТЕ ДА НЕОБРАЗОВАН ЧОВЈЕК МИЈЕЊА КАРАКТЕРНУ ОСОБИНУ РОМАНИЈЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брутално јасно!

20.02.2019 16:27

Бјелицу под хитно одтсранити из СДС-а!

Name

СКЈ

20.02.2019 12:51

Бјелица - ратни профитер.Трговао са Гораждом читав рат.Продавао оружје, храну и цигарете непријатељу шлеперима.Чак је и јадан шлепер соли у таку рата испручио у Горажде.Гораждаци су имали приједлог да га одликују Златним љиљаном за његове ратне заслуге што је успио уз доста муке да заустави.И даље као уцијењени политичар настоји да уруши Републику Српску.Зло треба зауставити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крушево

20.02.2019 13:11

Сокочани су за све криви.Читаво вријеме гласају за ратног профитера а неће за ратног комаданта,образованог човјека Љуба Ерића. Само се замислите драги Сокочани колико је гробова у војничком гробљу од Цицковог оружја које је шлеперима продавао Муслиманима , а онда први трчо да изјави саучешће родитељима .То сте ви моји драги Сокочани.Он је ваш производ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

22.02.2019 00:14

Свака част пријатељу све си ово у праву 100 посто.Само не могу да вјерујем како се више ти Сокочани не опамете или их је та неписмена сподоба толико заслијепила па да од носа ништа даље не виде

Name

Пик Јово

20.02.2019 15:06

У СДС у је висе сљама него цеститих. То се не мозе оцистити. Вукота је постен али је Босица истиснуо умјесто Обрена. Греска велика. Сто прије схватите да су људи попут Босица, тј образовање И култура потребни овој дрзави, то је боље за све нас. Такав цовјек не постоји но у једној странци. Босиц је политицал дорастао И најуредјенијим дрзавама. Знам, многима је теско да то појме јер просјецан градјанин РС а има трогодисњу средњу сколу на коју је накалемио 4. степен, па вису, па факултет. Медјутим, остао И заостао иза свих токова. Не знам ста вам висе знаце та три слова, мозе се основати нова странка, оставите њима постојецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1 на 1

20.02.2019 18:35

Јој браћо драга ја нисм ни знао која је ово неписмена и необразована будала овај Бјелица.Нешто би као рекао ал нигдје везе ништа ни са чим.Фуј олош.Говедарице са овим ти нидокле нећеш стићи

Name

ВРС ПД

20.02.2019 19:28

У Приједору ниста не ваља.постоје два СДС а.Сваки прави своју војску.Вукота се ставио на страну једне струје.Лицно сам збуњен.нисам за јос једно цијепање странке јер мислим да би то био крај СДС а у Приједору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кирил

21.02.2019 06:05

Онај ко не подрзава Вукоту је у слузби резима! И комунисти су тврдили ко није с њима да је непријатељ народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.02.2019 18:58

Оцито је дио СДС-а у слузби страних амбасада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

21.02.2019 19:02

То је свима јасно и ништа није страно!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

22.02.2019 18:05

Вукота нова странка бјези изСдс-а.

ОДГОВОРИТЕ