Реал завршио велики посао!

Портов стидљиви ратник од 50. 000. 000 евра стиже на Бернабеу! Едер Милитао каријеру по свему судећи наставља у Мадриду.

Фудбал 22.02.2019 | 13:00
Реал завршио велики посао!
Реал Мадрид је победио конкуренцију у борби за Портовог дефанзивца Едера Габријела Милита. Како пише Марка, сви детаљи су договорени и преостаје још само да Бразилац стави потпис на уговор са Мадриђанима, како би посао био озваничен.

Милитао је познат по својој стидљивости, што није крио речима да више воли да одигра хиљаду утакмица него да да један интервју медијима, али је зато на терену потпуна супротност - одлучан, брз, жустар и изузетно спретан.

Краљевски клуб је након јурњаве за играчима који својим дриблинзима "сакривају" лопту од ривала, овога пута решио да доведе некога ко би могао да постане кичмени стуб дефазниве у наредних неколико година. Милитау је приоритет позиција штопера, док по потреби може да заигра и на десном боку.

Већ смо писали о томе да је Порто убо џекпот са Бразилцем, којег је летос довео из Сао Паула за 4.000.000 евра. Клаузула до 31. јануара износила је 42.000.000 евра, а сада је подигнута на 50.000.000, што ће извесно бити сума коју ће Реал Мадрид морати да плати.

Озбиљна конкуренција Мадриђанима у овом послу био је и Јувентус. Директор Старе даме Фабрисио Паратићигледао је Милитаа на недавној утакмице осмини финала Лиге шампиона против Роме на Олимпику, али то није превише узнемирило челнике Краљевског клуба, који су очигледно већ постигли договор са управом Змајева.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар