Real završio veliki posao!

Portov stidljivi ratnik od 50. 000. 000 evra stiže na Bernabeu! Eder Militao karijeru po svemu sudeći nastavlja u Madridu.

Fudbal 22.02.2019 | 13:00
Real završio veliki posao!
Real Madrid je pobedio konkurenciju u borbi za Portovog defanzivca Edera Gabrijela Milita. Kako piše Marka, svi detalji su dogovoreni i preostaje još samo da Brazilac stavi potpis na ugovor sa Madriđanima, kako bi posao bio ozvaničen.

Militao je poznat po svojoj stidljivosti, što nije krio rečima da više voli da odigra hiljadu utakmica nego da da jedan intervju medijima, ali je zato na terenu potpuna suprotnost - odlučan, brz, žustar i izuzetno spretan.

Kraljevski klub je nakon jurnjave za igračima koji svojim driblinzima "sakrivaju" loptu od rivala, ovoga puta rešio da dovede nekoga ko bi mogao da postane kičmeni stub defaznive u narednih nekoliko godina. Militau je prioritet pozicija štopera, dok po potrebi može da zaigra i na desnom boku.

Već smo pisali o tome da je Porto ubo džekpot sa Brazilcem, kojeg je letos doveo iz Sao Paula za 4.000.000 evra. Klauzula do 31. januara iznosila je 42.000.000 evra, a sada je podignuta na 50.000.000, što će izvesno biti suma koju će Real Madrid morati da plati.

Ozbiljna konkurencija Madriđanima u ovom poslu bio je i Juventus. Direktor Stare dame Fabrisio Paratićigledao je Militaa na nedavnoj utakmice osmini finala Lige šampiona protiv Rome na Olimpiku, ali to nije previše uznemirilo čelnike Kraljevskog kluba, koji su očigledno već postigli dogovor sa upravom Zmajeva.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar