Ђоковић се захвалио Селешовој!

Морао сам све да радим као ти! Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, захвалио се великој Моники Селеш када је добио награду за најбољег спортисту на свету за 2018. годину.

Тенис 19.02.2019 | 21:20
Ђоковић се захвалио Селешовој!
Српски играч у понедељак је добио Лауреас награду, а пре него што се обратио поводом тога, захвалио се некадашњој југословенској играчици.

"Велика је част делити позорницу са Моником. Моји снови су почели паралелно са твојом каријером. Јелена Генчић је имала утицај на моју каријеру, а дуго је радила и са тобом. Знам када устајеш, да је то пола 9, да се храниш здраво, због тебе сам и ја играо агресивно. Морао сам све да радим што и ти. Хвала ти што си ме инспирисала", рекао је Ђоковић.

Моника Селеш рођена је у Новом Саду и од 1988. до 1994. године наступала је под заставом Југославије. Њен велики успон зауставио је навијач који ју је 1993. године на тениском терену напао и убо у леђа.

После тога се вратила, али никада није била иста тенисерка. Освојила је чак девет Гренд слем титула, с тим што је осам било до 1993. Последњи меч одиграла је 2003. године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар