Човић: Партизан без мућки и крађа не може до трофеја!

Још једна "отровна стрелица" Небојше Човића упућена Кошаркашком клубу Партизан.  Човић: Ако не буде мућке и крађе Партизан неће скоро освојити АБА! Небојша Човић, председник КК Црвена звезда, причао је о финалу Купу Радивоја Кораћа и поразу шампиона Србије од Партизана.

Кошарка 19.02.2019 | 21:45
Човић: Партизан без мућки и крађа не може до трофеја!
Човић: Ако не буде крађе и муљања, Партизан неће скоро освојити АБА лигу! Од ’93. траје покушај уништавања Звезде! „И евролигашки судија може да погреши, али не сме да погреши на оно што се догоди на метар и по од њега“, уверава први човек црвено-белих после финала Купа Радивоја Кораћа.

Небојша Човић још не може да се помири са реалношћу и губитком трофеја у националном купу.

Након недељног финала када је одбио да честита Партизану трофеј, оптужујући и црно-беле и судије за "крађу", председник КК Црвена звезда гостовао је данас на ТВ Пинк, где је још једном поновио своје тезе о "муљању у врху Кошаркашког савеза Србије", као и о "системској крађи".

Најновија "опаска" Небојше Човића на рачун Партизана гласи:

"Што се тиче освајања АБА лиге, ако не буде мућки и крађа, неће је Партизан скоро освојити. А чим је освоји, али поштено, честитаћу".

Човић је гостовао на телевизији Пинк у емисији Ново јутро када се поново осврнуо на суђење у великом финалу.

"Споран је цео минут и 15 секунди до краја меча. Спорно је прво превођење лотпе Ренфроа када је истекло време. Белошевић је тада свирао фаул. После тога друга спорна ситуација је потпуно окренула ток утакмице. На 0,2 секунде до краја меча је био фаул Берона, али 36 секунди пре краја је школски пример фаула у нападу. Нема говора у флопингу. Добили смо тројку и тиме је ток утакмице окренут. На крају следећа спорна ситуација, извођење слободних бацања Добрића – маши прво, маши друго, а након тога је фаул над њим од Сија и Маринковића. Такође, после тога је био бруталан фаул Лендејла над Цирбесом. Ту се није свирао фаул", рекао је Човић.

"После тога је био фаул Берона, то није ништа спорно", додао је он.

Када је реч о одбијању Звезде да изађе на доделу медаља, Човић је рекао: "Па, наравно... Шта ћу да допустим да ме играче понижавају тиме што ће им деле неке медаље. Обрукан је Куп Кораћа и име Радивоја Кораћа".

Председник Црвене звезде поновио је да неће честита црно-белима на тријумфу.

"Никад нећу моћи да честитам некоме на крађи. Да ли је требало да играчи добију неке медаље после свега што се дешавало?", рекао је и додао:

"Да честитам Партизану ако освоји регионалну лигу? Знате како, уколико не буде мућке и крађе Партизан неће тако скоро освојити АБА лигу. А, чим је освојите, честитаћу вам, али поштено".

Човић је између осталог причао и о томе како се од 1993. године ради на покушају да се униште све што је Црвена зведа, потом је и осудио КСС "који свим силама жели да врати контролу над домаћим шампионатом", као и то да је председнику КСС истекао мандат, као и Управном одбору и Скупштини КСС...

"Од 1993. траје покушај да се уништи све што је везано за Црвену звезду. Још од Мирка Марјановића и његове групе траје процес,, који је прекинут 2012. и 2013. године доласком председника Вучића који никада није крио да је велики Звездаш, али… Како он помаже Звезди, тако што држава помаже и Партизану".



Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар