ФА куп - жријеб: Јунајтед гост Вулвса, Сити против Свонсија!

У Лондону су жребом одређени парови четвртфинала ФА купа Енглеске.  Гвардиола и Сити се враћају у Велс, Јунајтед гостује трећи пут у низу! Премијерлигаш чека Луку Миливојевића и Кристал Палас.

Фудбал 19.02.2019 | 00:00
ФА куп - жријеб: Јунајтед гост Вулвса, Сити против Свонсија!
Манчестер јунајтед је у последњем сусрету осмине финала понедио као госте екипу Челсија са 2:0, и изабраници Олеа Гунара Солскјера ће опет морати на гостовање.

После Арсенала и Челсија које су победили у Лондону са 3:1 и 2:0, сада их очекује гостовање Вулверхемптону.

Шампион Манчестер сити такође ће играти као гост. Изабраници Пепа Гвардиоле, који су у прошлој рунди победили екипу Њупорт каунтија, сада ће гостивати у Велсу екипи Свонсија. 

Мечеви четвртфинала најстаријег клупског такмичења на програму су између 15. и 17. марта.

Шампион Енглеске Манчестер Сити опет ће и у четвртфиналу ФА купа путовати у Велс. Само неколико дана након што је елиминисала нижелигаша Њупорт Каунти, екипу Пепа Гвардиоле жреб је опет послао на пут у комшилук, овај пут на озбиљан дуел са друголигашем Свонсијем. 

На гостовање ће морати и Манчестер Јуањтед којег на Мулиноу очекује одлични тим Вулверхемптона, а занимљиво је да ће тим Олеа Гунара Солскјера и трећу утакмицу узастопно у најстаријем такмичењу на свету одиграти као гост, а после дуела са Арсеналом и Челсијем које је елиминисао.

Финалиста из 2004. и многима најзанимљивији клуб у завршници, Милвол, дочекаће на свом Дену премијерлигаша Брајтон, док ће неизвестан пар представљати и окршај између Кристал Паласа нашег Луке Миливојевића и ривала из Премијер лиге Вотфорда.

Четвртфинални дуели ФА купа на програму су од петка 15. до понедељка 18. марта., а победницима ће припасти награда од 720.000 фунти (822.000 евра) за пласман у полуфинале.

ФА куп, четвртфинале

Свонси - Манчстер сити
Вотфорд - Кристал Палас
Вулверхемптон - Манчестер јунајтед
Милвол - Брајтон

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар