FA kup - žrijeb: Junajted gost Vulvsa, Siti protiv Svonsija!

U Londonu su žrebom određeni parovi četvrtfinala FA kupa Engleske.  Gvardiola i Siti se vraćaju u Vels, Junajted gostuje treći put u nizu! Premijerligaš čeka Luku Milivojevića i Kristal Palas.

Fudbal 19.02.2019 | 00:00
FA kup - žrijeb: Junajted gost Vulvsa, Siti protiv Svonsija!
Mančester junajted je u poslednjem susretu osmine finala ponedio kao goste ekipu Čelsija sa 2:0, i izabranici Olea Gunara Solskjera će opet morati na gostovanje.

Posle Arsenala i Čelsija koje su pobedili u Londonu sa 3:1 i 2:0, sada ih očekuje gostovanje Vulverhemptonu.

Šampion Mančester siti takođe će igrati kao gost. Izabranici Pepa Gvardiole, koji su u prošloj rundi pobedili ekipu Njuport kauntija, sada će gostivati u Velsu ekipi Svonsija. 

Mečevi četvrtfinala najstarijeg klupskog takmičenja na programu su između 15. i 17. marta.

Šampion Engleske Mančester Siti opet će i u četvrtfinalu FA kupa putovati u Vels. Samo nekoliko dana nakon što je eliminisala niželigaša Njuport Kaunti, ekipu Pepa Gvardiole žreb je opet poslao na put u komšiluk, ovaj put na ozbiljan duel sa drugoligašem Svonsijem. 

Na gostovanje će morati i Mančester Juanjted kojeg na Mulinou očekuje odlični tim Vulverhemptona, a zanimljivo je da će tim Olea Gunara Solskjera i treću utakmicu uzastopno u najstarijem takmičenju na svetu odigrati kao gost, a posle duela sa Arsenalom i Čelsijem koje je eliminisao.

Finalista iz 2004. i mnogima najzanimljiviji klub u završnici, Milvol, dočekaće na svom Denu premijerligaša Brajton, dok će neizvestan par predstavljati i okršaj između Kristal Palasa našeg Luke Milivojevića i rivala iz Premijer lige Votforda.

Četvrtfinalni dueli FA kupa na programu su od petka 15. do ponedeljka 18. marta., a pobednicima će pripasti nagrada od 720.000 funti (822.000 evra) za plasman u polufinale.

FA kup, četvrtfinale

Svonsi - Mančster siti
Votford - Kristal Palas
Vulverhempton - Mančester junajted
Milvol - Brajton

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar