Њујорк Никси на продају!

Долан размишља да прода Њујорк Никсе! Власник Њујорк Никса, Џејмс Долан, озбиљно разматра могућност продаје ове НБА франшизе.

Кошарка 04.03.2019 | 13:45
Њујорк Никси на продају!
Долан, је власник Медисон Сквер Гарден компаније и човек који надгледа рад њујоршких спортских екипа, као што су Никси, Њујорк Ренџерс, Њујорк Либерти.

Како је пренео магазин "Форбс", верује се да је Долан блиским пријатељима поверио да је било понуда за куповину Никса.

"Долан је како се чини све више заинтересован за грађевинске послове и постепено се удаљава од професионалног спорта“, поручио је амерички спортски новинар Бил Симонс.

На челу Њујорк Никса је од 1999, али клуб се не може похвалити да је у поселдње две деценије бележио добре резултате, напротив, навијачи су веома незадовољни сматрају да би било сјајно да дође до промена у власништву клуба.

Ипак, Њујорк је и даље један од највреднијих НБА тимова, зараде су огромне и потенцијал за довођење звезда је велик, тако да ће наредног лета бити занимљиво ко би могао да се пресели у редове Никса.

Уколико дотле дође и до промена на челу клуба, навијачи ће бити задовољнији, што се не може рећи за сезону у којој франшиза има скор од 11 победа и чак 47 пораза.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар