Njujork Niksi na prodaju!

Dolan razmišlja da proda Njujork Nikse! Vlasnik Njujork Niksa, Džejms Dolan, ozbiljno razmatra mogućnost prodaje ove NBA franšize.

Košarka 04.03.2019 | 13:45
Njujork Niksi na prodaju!
Dolan, je vlasnik Medison Skver Garden kompanije i čovek koji nadgleda rad njujorških sportskih ekipa, kao što su Niksi, Njujork Rendžers, Njujork Liberti.

Kako je preneo magazin "Forbs", veruje se da je Dolan bliskim prijateljima poverio da je bilo ponuda za kupovinu Niksa.

"Dolan je kako se čini sve više zainteresovan za građevinske poslove i postepeno se udaljava od profesionalnog sporta“, poručio je američki sportski novinar Bil Simons.

Na čelu Njujork Niksa je od 1999, ali klub se ne može pohvaliti da je u poseldnje dve decenije beležio dobre rezultate, naprotiv, navijači su veoma nezadovoljni smatraju da bi bilo sjajno da dođe do promena u vlasništvu kluba.

Ipak, Njujork je i dalje jedan od najvrednijih NBA timova, zarade su ogromne i potencijal za dovođenje zvezda je velik, tako da će narednog leta biti zanimljivo ko bi mogao da se preseli u redove Niksa.

Ukoliko dotle dođe i do promena na čelu kluba, navijači će biti zadovoljniji, što se ne može reći za sezonu u kojoj franšiza ima skor od 11 pobeda i čak 47 poraza.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar