ЛШ: Настасић против ''свог'' Ситија...

Чека нас можда и најтежи задатак у европском фудбалу! Фудбалер Шалкеа играће против свог бившег клуба.

Фудбал 19.02.2019 | 12:15
ЛШ: Настасић против ''свог'' Ситија...
Од 2015. године Матија Настасић брани боје Шалкеа, а у редове овог тима стигао је из Манчестер Ситија. Управо ће Матија имати прилику да игра против бившег клуба у оквиру осмине финала Лиге шампиона. Шалке у среду од 21 час дочекује Грађане, а Настастић истиче колико његов тим чека тежак задатак.

Настастић је за Сити одиграо 51 меч, а 2014. је освојио и Премијер лигу са Грађанима. Зна о каквом се противнику ради.

"Имам много успомена из времена када сам играо за Манчестер. Када погледам иза себе, биле су то прелепе две и по године. За то време сам много научио", каже Настасић.

Наравно, Сити је био екипа коју су многи на жребу желели да избегну. Шалкеу је запала та "част" да се судари с екипом која јуриша на титулу у Премијер лиги.

"Чека нас тежак посао. Ако не и најтежи задатак у европском фудбалу. Сити скоро да нема слабу тачку. Наш противник је екстремно добар у давању голова, технички је брилијантан, игра добар пресинг и има сјајне играче на свакој позицији", рекао је Настасић.

Шалке свакако тражи своју шансу.

"Не предајемо се пре него што почне утакмица. Наравно да неће бити лако. Свакако да смо аутсајдери. Видим нашу шансу. Имаћемо навијаче иза себе, можемо да победимо Сити".

Сити се променио од времена када је Настасић играо у Манчестеру.

"Стално се побољшавају. Фудбал који та екипа игра је невероватан. Тешко да је неко бољи од Ситија".

Утакмица између Шалкеа и Ситија игра се у среду од 21 час.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар