LŠ: Nastasić protiv ''svog'' Sitija...

Čeka nas možda i najteži zadatak u evropskom fudbalu! Fudbaler Šalkea igraće protiv svog bivšeg kluba.

Fudbal 19.02.2019 | 12:15
LŠ: Nastasić protiv ''svog'' Sitija...
Od 2015. godine Matija Nastasić brani boje Šalkea, a u redove ovog tima stigao je iz Mančester Sitija. Upravo će Matija imati priliku da igra protiv bivšeg kluba u okviru osmine finala Lige šampiona. Šalke u sredu od 21 čas dočekuje Građane, a Nastastić ističe koliko njegov tim čeka težak zadatak.

Nastastić je za Siti odigrao 51 meč, a 2014. je osvojio i Premijer ligu sa Građanima. Zna o kakvom se protivniku radi.

"Imam mnogo uspomena iz vremena kada sam igrao za Mančester. Kada pogledam iza sebe, bile su to prelepe dve i po godine. Za to vreme sam mnogo naučio", kaže Nastasić.

Naravno, Siti je bio ekipa koju su mnogi na žrebu želeli da izbegnu. Šalkeu je zapala ta "čast" da se sudari s ekipom koja juriša na titulu u Premijer ligi.

"Čeka nas težak posao. Ako ne i najteži zadatak u evropskom fudbalu. Siti skoro da nema slabu tačku. Naš protivnik je ekstremno dobar u davanju golova, tehnički je brilijantan, igra dobar presing i ima sjajne igrače na svakoj poziciji", rekao je Nastasić.

Šalke svakako traži svoju šansu.

"Ne predajemo se pre nego što počne utakmica. Naravno da neće biti lako. Svakako da smo autsajderi. Vidim našu šansu. Imaćemo navijače iza sebe, možemo da pobedimo Siti".

Siti se promenio od vremena kada je Nastasić igrao u Mančesteru.

"Stalno se poboljšavaju. Fudbal koji ta ekipa igra je neverovatan. Teško da je neko bolji od Sitija".

Utakmica između Šalkea i Sitija igra se u sredu od 21 čas.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar