Немамо ниједну једину понуду за Јовића!

То је чињеница! Спортски директор Ајнтрахта из Франкфурта, Фреди Бобић, коментарисао је гласине везане за српског нападача. . .

Фудбал 19.02.2019 | 18:15
Немамо ниједну једину понуду за Јовића!
Мало је рећи да је Лука Јовић направио фантастичан потез одласком на позајмицу из Бенфике у Ајнтрахт из Франкфурта. Распуцао се, развио као играч, постао један од најбољих нападача у Бундеслиги, па зато и не чуди интересовање бројних клубова, између осталог и Барселоне и Реал Мадрида.

Али, подвући ћемо реч "интересовање". Јер, изгледа да нема ништа више од тога.

Спортски директор Ајнтрахта из Франкфурта Фреди Бобић гостовао је на немачком Скају и одговорио на питање везано за понуде за Луку Јовића. И рекао да их - нема.

"Немамо ниједну једину понуду, то је чињеница и реалност", рекао је Бобић за Скај.

Иначе, претходних дана се писало да Јовић има договор с Барселоном на личном нивоу и да ће прећи у редове Каталонаца на лето. Односно, да преостаје само да се Барса договори на нивоу клубова с Франкфуртом око откупне цене. Помињало се током зиме и да је Реал Мадрид заинтересован за Јовићеве услуге, да му треба играч таквог калибра и да Краљевски тим размишља о ангажовању српског шпица. У причама се помињао и Челси.

Јовић је на позајмици у Ајнтрахту до лета. Немачки тим има опцију да откупи његов уговор, што ће Франкфурт и учинити.

"Ништа још није одлучено, али једна ствар је јасна: искористићемо опцију купивине. И даћемо све од себе да га задржимо за себе. То ће бити наш циљ. Видећемо на крају шта ће бити", рекао је Бобић.

Дакле, он каже да званичних понуда за Јовића нема. Ко би могао боље да зна него спортски директор Ајнтрахта. Или само жели да баци јавности прашину у очи.

Српски нападач је у овој сезони постигао 14 голова и у овом моменту је најбољи стрелац Бундеслиге. Када је тако, јасно је да постоји интересовање за његове услуге. Наравно, чекају се званичне понуде. Када дођу, Франкфурту ће бити јако тешко да се томе одупре.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар