Nemamo nijednu jedinu ponudu za Jovića!

To je činjenica! Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta, Fredi Bobić, komentarisao je glasine vezane za srpskog napadača. . .

Fudbal 19.02.2019 | 18:15
Nemamo nijednu jedinu ponudu za Jovića!
Malo je reći da je Luka Jović napravio fantastičan potez odlaskom na pozajmicu iz Benfike u Ajntraht iz Frankfurta. Raspucao se, razvio kao igrač, postao jedan od najboljih napadača u Bundesligi, pa zato i ne čudi interesovanje brojnih klubova, između ostalog i Barselone i Real Madrida.

Ali, podvući ćemo reč "interesovanje". Jer, izgleda da nema ništa više od toga.

Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta Fredi Bobić gostovao je na nemačkom Skaju i odgovorio na pitanje vezano za ponude za Luku Jovića. I rekao da ih - nema.

"Nemamo nijednu jedinu ponudu, to je činjenica i realnost", rekao je Bobić za Skaj.

Inače, prethodnih dana se pisalo da Jović ima dogovor s Barselonom na ličnom nivou i da će preći u redove Katalonaca na leto. Odnosno, da preostaje samo da se Barsa dogovori na nivou klubova s Frankfurtom oko otkupne cene. Pominjalo se tokom zime i da je Real Madrid zainteresovan za Jovićeve usluge, da mu treba igrač takvog kalibra i da Kraljevski tim razmišlja o angažovanju srpskog špica. U pričama se pominjao i Čelsi.

Jović je na pozajmici u Ajntrahtu do leta. Nemački tim ima opciju da otkupi njegov ugovor, što će Frankfurt i učiniti.

"Ništa još nije odlučeno, ali jedna stvar je jasna: iskoristićemo opciju kupivine. I daćemo sve od sebe da ga zadržimo za sebe. To će biti naš cilj. Videćemo na kraju šta će biti", rekao je Bobić.

Dakle, on kaže da zvaničnih ponuda za Jovića nema. Ko bi mogao bolje da zna nego sportski direktor Ajntrahta. Ili samo želi da baci javnosti prašinu u oči.

Srpski napadač je u ovoj sezoni postigao 14 golova i u ovom momentu je najbolji strelac Bundeslige. Kada je tako, jasno je da postoji interesovanje za njegove usluge. Naravno, čekaju se zvanične ponude. Kada dođu, Frankfurtu će biti jako teško da se tome odupre.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar