Анонимни донатор помаже породицама

Породица Бабић из Горње Слатине данас је добила 2. 000 КМ за рођење кћерке Иване, које анонимни донатор поклања за свако треће и четврто дијете рођено од почетка године на подручју Епархије зворничко-тузланске.  

Република Српска 18.02.2019 | 10:55
Анонимни донатор помаже породицама
Заступник анонимног донатора Саша Живановић из Добоја рекао је да је ово пето дјете које је даровано, те истакао да ће акција трајати док се не подијели буџет од 200.000 КМ.

Живановић је навео да је анономни донатор желио овом акцијом да подстакне рађање дјеце, те да укључи и друге донаторе.

Други заступник анонимног донатора свештеник Драган Павловић уручио је дјеци симболичне поклоне – крстиће и дјечије молитвенике, те истакао да је ова акција даривања новорођенчади показатељ хришћанске љубави и вид подршке вишечланим породицама. 

– Статистички гледано, циљна група у нашој држави за побољшање наталитета јесте управо рађање трећег и четвртог дјетета – истакао је Павловић.

Горан и Драгана Бабић имају сина Марка и кћерку Зорану, а 25. јануара су добили кћерку Ивану.

Они су захвалили донатору и навели да ће за тај новац купити дјеци оно што им је неопходно.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

У страха су велике оци

18.02.2019 10:00

А ста је са дјецом нпр. у домовима без родитеља? Да ли се ико сјети те дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

18.02.2019 19:57

Подржавам предлог, помоћ сваком дјетету добро дође, дијете нека буде дијете.

Name

Марцоне

18.02.2019 18:02

Бас би било интересантно видјети како анонимни донатор долази до пара ! Да ме погресно не разумијете,све је то фино,таквим породицама је то веоома потребно,али у пракси овде појединци донирају насе паре,паре из будзета да ли као предсједници,да ли као бизнисмени коју краду преко тендера будзет.Праве цркве у својим двористима,динирају и онда смакну 3 пута толико на првом тендеру!

ОДГОВОРИТЕ