Anonimni donator pomaže porodicama

Porodica Babić iz Gornje Slatine danas je dobila 2. 000 KM za rođenje kćerke Ivane, koje anonimni donator poklanja za svako treće i četvrto dijete rođeno od početka godine na području Eparhije zvorničko-tuzlanske.  

Republika Srpska 18.02.2019 | 10:55
Anonimni donator pomaže porodicama
Zastupnik anonimnog donatora Saša Živanović iz Doboja rekao je da je ovo peto djete koje je darovano, te istakao da će akcija trajati dok se ne podijeli budžet od 200.000 KM.

Živanović je naveo da je anonomni donator želio ovom akcijom da podstakne rađanje djece, te da uključi i druge donatore.

Drugi zastupnik anonimnog donatora sveštenik Dragan Pavlović uručio je djeci simbolične poklone – krstiće i dječije molitvenike, te istakao da je ova akcija darivanja novorođenčadi pokazatelj hrišćanske ljubavi i vid podrške višečlanim porodicama. 

– Statistički gledano, ciljna grupa u našoj državi za poboljšanje nataliteta jeste upravo rađanje trećeg i četvrtog djeteta – istakao je Pavlović.

Goran i Dragana Babić imaju sina Marka i kćerku Zoranu, a 25. januara su dobili kćerku Ivanu.

Oni su zahvalili donatoru i naveli da će za taj novac kupiti djeci ono što im je neophodno.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

U straha su velike oci

18.02.2019 11:00

A sta je sa djecom npr. u domovima bez roditelja? Da li se iko sjeti te djece.

ODGOVORITE
Name

Da

18.02.2019 20:57

Podržavam predlog, pomoć svakom djetetu dobro dođe, dijete neka bude dijete.

Name

Marcone

18.02.2019 19:02

Bas bi bilo interesantno vidjeti kako anonimni donator dolazi do para ! Da me pogresno ne razumijete,sve je to fino,takvim porodicama je to veooma potrebno,ali u praksi ovde pojedinci doniraju nase pare,pare iz budzeta da li kao predsjednici,da li kao biznismeni koju kradu preko tendera budzet.Prave crkve u svojim dvoristima,diniraju i onda smaknu 3 puta toliko na prvom tenderu!

ODGOVORITE