''Ово је највећа звијезда у Србији''

“Људи, ово је највећа звијезда у Србији, на Балкану!”, прве су ријечи медицинске сестре поријеклом са ових простора, која је хоспитализовала Шабана Шаулића након што је доживио стравичну несрећу у Њемачкој.  

Свијет 18.02.2019 | 10:06
''Ово је највећа звијезда у Србији''
Након што је послије несреће Шабан превезен у болницу, у екипи која га је дочекала налазила се и медицинска сестра поријеклом са Балкана. Чим је видјела познатог пјевача она га је одмах препознала и својим колегама саопштила о коме се ради, међутим и поред напора њемачких љекара пјевачево срце није издржало, пише Курир.

Подсјећамо, до стравичне несреће у близини града Билефелда у којој је “краљ народне музике” изгубио живот дошло је након што је “сеат” у ком се налазио пјевач почео да успорава због гужве, усљед чега је на њега од позади налетјела “мазда” којом је, по свему судећи, управљао пијани возач без дозволе.

Њемачка полиција је у недјељу током дана доставила српским званичницима неке од детаља несреће. Аутомобил “сеат ибица” у ком на мјесту сувозача био Шабан Шаулић кренуо је да успорава због гужве, када га је други аутомобил ударио у сувозачеву страну гдје је пјевач сједио.

Та страна возила претрпјела је највише штете, а аутомобили, вјероватно ношени инерцијом, потом су склизнули са коловоза и ударили у банкину која се налази поред пута. Од силине ударца возила су претрпјела изузетно велику штету.

Задњи дио “сеата” је потпуно угуран у унутрашњост аутомобила, док је предњи дио мазде готово скроз одваљен.

Хитне службе су убрзо стигле на мјесто несреће и почеле са збрињавањем повријеђених, међутим Шабану, нажалост, није било помоћи. Иако су га одмах превезли у болницу и кренули са реанимацијом, повредама је подлегао у болничкој постељи.

– Јутрос око седам позвани смо на дио аутопута А2 према Дортмунду – изјавио је представник спасилачких екипа за тамошње медије.

Према ријечима припадника хитних служби, неки од повријеђених су били заробљени у возилима. Ватрогасци и спасиоци су извукли све повријеђене из и пребацили их у кола хитне помоћи, гдје су им помоћ указали љекари и остало медицинско особље.

Сва четири повређена су одвезена у болнице, двије особе су смјештене у Билефелду, три особе су задобиле вишеструке повреде, док је возач “мазде” који је изазвао несрећу лакше повријеђен.

Стравична несрећа у којој је страдао српски пјевач однијела је још једну жртву будући да је и музичар који је управљао “сеатом” у коме се Шабан налазио преминуо.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ах

18.02.2019 10:10

Да су биле лакше повреде Шабан би се сад опорављао у болници али не може се нажалост све и свашта преживјети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

18.02.2019 13:49

Звијезда не звијезда сви цемо ми у земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xјт

18.02.2019 14:40

ЛАКА.ЦРНА.ЗЕМЉА.САУЦЕСЦЕ.ПОРОДИЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валтер

18.02.2019 14:43

Нема ријеци да се описе туга за таквим умјетником.Такав глас,поезија коју је годинама стварао,се висе не радја.Туга је као и 1980.г кад је умро велики непоновљиви Тито,и они су синоним једне земље свих народа и народности.Висе нецемо слусати и гледати насег Сабана и у срцу и у дуси је празнина.Нека му је Вјецна слава,и хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОЖО Џ.

18.02.2019 15:06

ЗБОГОМ ЛЕГЕНДО НАША.

ОДГОВОРИТЕ