Марселов слободни пад...!

Девет утакмица, шест пораза, збогом стартна поставо! Серхио Регилон је први леви бек Реала!

Фудбал 20.02.2019 | 13:00
Марселов слободни пад...!
Деценију већ у најужем кругу кандидата за звање најбољег левог бека на свету. Али чини се да његово ипак пролази. Марсело ове сезоне не личи на себе и после бледог издања у поразу од Ђирона Сантјаго Солари је и дефинитивно: Серхијо Регилон је стартни леви бек Реала.

Вест доноси пословично добро обавештена мадридска Марка подсећајући да је Ђирона до победе од 2:1 стигла након што је Порту био бржи од Марсела и први стигао на одбитак након одбране Тиба Куртое и претворио у гол за коначан тријумф.

Нажалост по Бразилца, није му то први пут да је ове сезоне окаснио. Штавише, у последњих девет утакмица у Примери у којима је Марсело  почео на левом беку Реал је доживео чак шест пораза, два пута је играо нерешено и само једном је победио што је нестварно мало за стандарде Краљевског клуба. Али и сасим разумљиво имајући у виду да је у тих девет мечева примио чак 20 голова. Немали број њих баш преко Марсела.

И док тренер Ђироне Еузебио Сакристан џентлменски покушава да оправда Марсела тврдњом да би сваки бек с времена на време испадао из игре у нападачкој екипи каква је Реалова, док сам Солари каже да је Бразилац одиграо “добар меч“, свима је јасно: дошло време за смену генерација.

Марсело се после 12 година у Реалу сели на клупу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар