Marselov slobodni pad...!

Devet utakmica, šest poraza, zbogom startna postavo! Serhio Regilon je prvi levi bek Reala!

Fudbal 20.02.2019 | 13:00
Marselov slobodni pad...!
Deceniju već u najužem krugu kandidata za zvanje najboljeg levog beka na svetu. Ali čini se da njegovo ipak prolazi. Marselo ove sezone ne liči na sebe i posle bledog izdanja u porazu od Đirona Santjago Solari je i definitivno: Serhijo Regilon je startni levi bek Reala.

Vest donosi poslovično dobro obaveštena madridska Marka podsećajući da je Đirona do pobede od 2:1 stigla nakon što je Portu bio brži od Marsela i prvi stigao na odbitak nakon odbrane Tiba Kurtoe i pretvorio u gol za konačan trijumf.

Nažalost po Brazilca, nije mu to prvi put da je ove sezone okasnio. Štaviše, u poslednjih devet utakmica u Primeri u kojima je Marselo  počeo na levom beku Real je doživeo čak šest poraza, dva puta je igrao nerešeno i samo jednom je pobedio što je nestvarno malo za standarde Kraljevskog kluba. Ali i sasim razumljivo imajući u vidu da je u tih devet mečeva primio čak 20 golova. Nemali broj njih baš preko Marsela.

I dok trener Đirone Euzebio Sakristan džentlmenski pokušava da opravda Marsela tvrdnjom da bi svaki bek s vremena na vreme ispadao iz igre u napadačkoj ekipi kakva je Realova, dok sam Solari kaže da je Brazilac odigrao “dobar meč“, svima je jasno: došlo vreme za smenu generacija.

Marselo se posle 12 godina u Realu seli na klupu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar