Помозите нам да не платимо обештећење за Салу!

Кардиф писао премијерлигашима. . .  Очајнички потез управе велшког клуба. . . !

Фудбал 20.02.2019 | 11:00
Помозите нам да не платимо обештећење за Салу!
Челници Кардифа контактирали су остале премијерлигашке клубове с намером да сазнају имају ли правну могућност да избегну плаћање 17.000.000 евра тешког обештећења које Нант захтева за покојног нападача Емиљана Салу, објавио је Дејли Мејл.

Писма су претходних дана послата на адресе осталих клубова енглеског елитног ранга, а саставили су их адвокати које је велшки клуб анагажовао уочи почетка правне борбе са француским клубом. Наводно, у писмима су тражили од осталих клубова да их "упознају са Салиним играчким квалитетима".

Сламка за коју се Велшани хватају је податак да је "Кардиф покушао да ангажује Салу", због чега верују да не морају да исплате Канаринцима пуно обештећење.

Одлука Велшана да се обрате осталим клубовима мотивисана је и после открића да је посредник у трансферу Вили Мекеј у мејлу лагао да има још неколико понуда за Аргентинца чиме је обмануо челнике премијерлигаша.

Кардиф намерава да открије да ли је постојало интересовање од стране Кристал Паласа, Фулама, Барнлија и Вилвса, који су наводно били заинтересовани. Управо, ставови тих клубова биће употребљени у предстојећој правној борби са Нантом, који не одустаје од намере да наплати свих 17.000.000.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар