Pomozite nam da ne platimo obeštećenje za Salu!

Kardif pisao premijerligašima. . .  Očajnički potez uprave velškog kluba. . . !

Fudbal 20.02.2019 | 11:00
Pomozite nam da ne platimo obeštećenje za Salu!
Čelnici Kardifa kontaktirali su ostale premijerligaške klubove s namerom da saznaju imaju li pravnu mogućnost da izbegnu plaćanje 17.000.000 evra teškog obeštećenja koje Nant zahteva za pokojnog napadača Emiljana Salu, objavio je Dejli Mejl.

Pisma su prethodnih dana poslata na adrese ostalih klubova engleskog elitnog ranga, a sastavili su ih advokati koje je velški klub anagažovao uoči početka pravne borbe sa francuskim klubom. Navodno, u pismima su tražili od ostalih klubova da ih "upoznaju sa Salinim igračkim kvalitetima".

Slamka za koju se Velšani hvataju je podatak da je "Kardif pokušao da angažuje Salu", zbog čega veruju da ne moraju da isplate Kanarincima puno obeštećenje.

Odluka Velšana da se obrate ostalim klubovima motivisana je i posle otkrića da je posrednik u transferu Vili Mekej u mejlu lagao da ima još nekoliko ponuda za Argentinca čime je obmanuo čelnike premijerligaša.

Kardif namerava da otkrije da li je postojalo interesovanje od strane Kristal Palasa, Fulama, Barnlija i Vilvsa, koji su navodno bili zainteresovani. Upravo, stavovi tih klubova biće upotrebljeni u predstojećoj pravnoj borbi sa Nantom, koji ne odustaje od namere da naplati svih 17.000.000.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar