ФА Куп: Измењен чопор Вукова изборио четвртфинале!

Вулверхемптон бољи од Бристола - 0:1.

Фудбал 17.02.2019 | 18:00
ФА Куп: Измењен чопор Вукова изборио четвртфинале!
У незгодној је ситуацији Вулверхемптон јер има шансу да нападне Европу кроз Премијер лигу, а има и добру прилику да оде далеко у ФА Купу. Зато је Нуно Еспирито Санто мало мењао екипу на гостовању Бристол Ситију у осмини финала, а Вукови су и са таквим тимом дошли до победе од 0:1 (0:1).

Са тим једним голом Вулвси су прошли у четвртфинале ФА Купа.

Вулвси су у односу на стандардну поставу направили три промене. Уместо Диого Жоте (повреда) место је заузео Иван Каваљеро, Џон Руди је бранио уместо Руи Патрисија, а Роман Саис је играо уместо Рубена Невеша.

Управо је Каваљеро добро искористио шансу и у 28. минуту довео је госте у предност. Била је то одлична акција преко десног бока.

Мет Дохерти је прошао по десној страни, ушао је у шеснаестерац, послао је повратну лопту, а Каваљеро је прецизно шутирао по земљи и савладао голмана Бристола.

Бристол је у последње време у одличној форми. Тај тим је везао девет победа у свим такмичењима, па је с великом дозом самопоуздања дочекао премијерлигаша, али није успео да се избори с Вулфсима. Ипак је квалитет Вулверхемптона пресудио. Одиграли су гости довољно да прођу даље.

ФА КУП, 1/8 ФИНАЛА:

Петак

КПР - Вотфорд 0:1 (0:1)
/Капуе 45+1/

Субота

Брајтон – Дерби 2:1 (1:0)
/Нокарт 33, Локадија 45 – Кол 81/

Вимблдон - Милвол 0:1 (0:1)
/Валас 5/

Њупорт -  Манчестер Сити 1:4 (0:0)
/Амонд 88 - Сане 51, Фоден 75, 90, Марез 94/

Недеља

Бристол Сити - Вулверхемптон 0:1 (0:1)
/Каваљеро 28/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар