FA Kup: Izmenjen čopor Vukova izborio četvrtfinale!

Vulverhempton bolji od Bristola - 0:1.

Fudbal 17.02.2019 | 18:00
FA Kup: Izmenjen čopor Vukova izborio četvrtfinale!
U nezgodnoj je situaciji Vulverhempton jer ima šansu da napadne Evropu kroz Premijer ligu, a ima i dobru priliku da ode daleko u FA Kupu. Zato je Nuno Espirito Santo malo menjao ekipu na gostovanju Bristol Sitiju u osmini finala, a Vukovi su i sa takvim timom došli do pobede od 0:1 (0:1).

Sa tim jednim golom Vulvsi su prošli u četvrtfinale FA Kupa.

Vulvsi su u odnosu na standardnu postavu napravili tri promene. Umesto Diogo Žote (povreda) mesto je zauzeo Ivan Kavaljero, Džon Rudi je branio umesto Rui Patrisija, a Roman Sais je igrao umesto Rubena Neveša.

Upravo je Kavaljero dobro iskoristio šansu i u 28. minutu doveo je goste u prednost. Bila je to odlična akcija preko desnog boka.

Met Doherti je prošao po desnoj strani, ušao je u šesnaesterac, poslao je povratnu loptu, a Kavaljero je precizno šutirao po zemlji i savladao golmana Bristola.

Bristol je u poslednje vreme u odličnoj formi. Taj tim je vezao devet pobeda u svim takmičenjima, pa je s velikom dozom samopouzdanja dočekao premijerligaša, ali nije uspeo da se izbori s Vulfsima. Ipak je kvalitet Vulverhemptona presudio. Odigrali su gosti dovoljno da prođu dalje.

FA KUP, 1/8 FINALA:

Petak

KPR - Votford 0:1 (0:1)
/Kapue 45+1/

Subota

Brajton – Derbi 2:1 (1:0)
/Nokart 33, Lokadija 45 – Kol 81/

Vimbldon - Milvol 0:1 (0:1)
/Valas 5/

Njuport -  Mančester Siti 1:4 (0:0)
/Amond 88 - Sane 51, Foden 75, 90, Marez 94/

Nedelja

Bristol Siti - Vulverhempton 0:1 (0:1)
/Kavaljero 28/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar