Звездин и Партизанов посљедњи поздрав "краљу"...

Са "вечитима" је Шабан Шаулић имао породичну повезаност, али је на Мамадуа Мбођа утисак оставио искључиво својим песмама.

Фудбал 17.02.2019 | 21:45
Звездин и Партизанов посљедњи поздрав "краљу"...
Тужна вест стигла је ове недеље из Немачке. У саобраћајној несрећи коју је изазвао пијани возач без дозволе живот је изгубио познати певач Шабан Шаулић (67).

Смрт "краља народне музике" потресла је многе, а последњи поздрав и саучешће породици упутили су и највећи домаћи фудбалски клубови, Црвена звезда и Партизан.

"Последњи поздрав краљу", написали су црвено-бели, чији је Шаулић био велики навијач и чији је унук Лука Аџић до прошлог лета био играч.

"ФК Партизан изражава искрено саучеће породици Шаулић поводом изненадне смрти краља народне музике Шабана Шаулића који је јутрос погинуо у саобраћајној несрећи у Немачкој. Нека му је вечна слава!", написали су из Партизана, чији је тренер Зоран Мирковић ожењен Шаулићевом старијом ћерком, Санелом, која је претходно била у браку са некадашњим капитеном и спортским директором Црвене звезде, Иваном Аџићем, са којим има сина Луку.

Међу онима који су се порукама на друштвеним мрежама опростили од чувеног певача је и бивши фудбалер Црвене звезде, Сенегалац Мамаду Мбођ.

Колики је био љубитељ спорта, Шабан Шаулић је потврдио снимивши спот за песму "Пијем и певам" на стадиону Црвене звезде, у ком је демонстрирао и фудбалске вештине. 

А, колико је волео црвено-беле показао је изјавом за Курир по одласку његовог унука из Звезде у Андерлехт, пошто се Лука није на леп начин растао од клуба...

"Звезда је тим који волим и који је много више од тренутне управе, тренера и играча, јер све дође и прође, а клуб остаје. За њих навијам целог живота, тако ће и остати".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар