Zvezdin i Partizanov posljednji pozdrav "kralju"...

Sa "večitima" je Šaban Šaulić imao porodičnu povezanost, ali je na Mamadua Mbođa utisak ostavio isključivo svojim pesmama.

Fudbal 17.02.2019 | 21:45
Zvezdin i Partizanov posljednji pozdrav "kralju"...
Tužna vest stigla je ove nedelje iz Nemačke. U saobraćajnoj nesreći koju je izazvao pijani vozač bez dozvole život je izgubio poznati pevač Šaban Šaulić (67).

Smrt "kralja narodne muzike" potresla je mnoge, a poslednji pozdrav i saučešće porodici uputili su i najveći domaći fudbalski klubovi, Crvena zvezda i Partizan.

"Poslednji pozdrav kralju", napisali su crveno-beli, čiji je Šaulić bio veliki navijač i čiji je unuk Luka Adžić do prošlog leta bio igrač.

"FK Partizan izražava iskreno saučeće porodici Šaulić povodom iznenadne smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Neka mu je večna slava!", napisali su iz Partizana, čiji je trener Zoran Mirković oženjen Šaulićevom starijom ćerkom, Sanelom, koja je prethodno bila u braku sa nekadašnjim kapitenom i sportskim direktorom Crvene zvezde, Ivanom Adžićem, sa kojim ima sina Luku.

Među onima koji su se porukama na društvenim mrežama oprostili od čuvenog pevača je i bivši fudbaler Crvene zvezde, Senegalac Mamadu Mbođ.

Koliki je bio ljubitelj sporta, Šaban Šaulić je potvrdio snimivši spot za pesmu "Pijem i pevam" na stadionu Crvene zvezde, u kom je demonstrirao i fudbalske veštine. 

A, koliko je voleo crveno-bele pokazao je izjavom za Kurir po odlasku njegovog unuka iz Zvezde u Anderleht, pošto se Luka nije na lep način rastao od kluba...

"Zvezda je tim koji volim i koji je mnogo više od trenutne uprave, trenera i igrača, jer sve dođe i prođe, a klub ostaje. Za njih navijam celog života, tako će i ostati".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar