Иранци скинули Бундеслигу с ТВ-а, јер је меч судила жена!

Публика у Ирану, није могла да гледа утакмицу Бундеслиге између Аугзурба и Бајерна (2:3), која је одиграна у петак, јер је судија била жена.

Фудбал 19.02.2019 | 18:00
Иранци скинули Бундеслигу с ТВ-а, јер је меч судила жена!
Иранци нису могли да гледају Бајерн! За све је крива Бибијана! Иранска телевизија отказала пренос утакмице Аугзбург - Бајерн због главног судије!

Правду на мечу делила је Бибијана Штајнхаус, лице јој је наравно било откривено, што је било сасвим довољно да се меч скине са програма.

Закон је закон, а љубитељи Бундеслиге мораће да сачекају неку другу утакмицу и да се надају да Бибијана неће добити поново прилику да суди.

Штета, јер су остали ускраћени за пет пет голова у занимљивој утакмици.

Фудбалски фанови немачке Бундеслиге у Ирану остали су у петак увече ускраћени за тв пренос дуела Аугзбурга и Бајерна. Разлог је - главни судија. Меч је додељен Бибијани Штајнхаус, а то се никако није допало челницима иранске телевизије.

Нема ту ништа лично против Бибијане, није она нигде оштетила неки ирански тим или репрезентацију. Једина њена кривица је што је - жена. 

Сама чињеница да ће жена бити главни судија на фудбалској утакмици била је довољан разлог иранској телевизији да откаже пренос. Па ће публика гледати Бајерн неком другом приликом. Кад мушкарац буде судио...

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар