Iranci skinuli Bundesligu s TV-a, jer je meč sudila žena!

Publika u Iranu, nije mogla da gleda utakmicu Bundeslige između Augzurba i Bajerna (2:3), koja je odigrana u petak, jer je sudija bila žena.

Fudbal 19.02.2019 | 18:00
Iranci skinuli Bundesligu s TV-a, jer je meč sudila žena!
Iranci nisu mogli da gledaju Bajern! Za sve je kriva Bibijana! Iranska televizija otkazala prenos utakmice Augzburg - Bajern zbog glavnog sudije!

Pravdu na meču delila je Bibijana Štajnhaus, lice joj je naravno bilo otkriveno, što je bilo sasvim dovoljno da se meč skine sa programa.

Zakon je zakon, a ljubitelji Bundeslige moraće da sačekaju neku drugu utakmicu i da se nadaju da Bibijana neće dobiti ponovo priliku da sudi.

Šteta, jer su ostali uskraćeni za pet pet golova u zanimljivoj utakmici.

Fudbalski fanovi nemačke Bundeslige u Iranu ostali su u petak uveče uskraćeni za tv prenos duela Augzburga i Bajerna. Razlog je - glavni sudija. Meč je dodeljen Bibijani Štajnhaus, a to se nikako nije dopalo čelnicima iranske televizije.

Nema tu ništa lično protiv Bibijane, nije ona nigde oštetila neki iranski tim ili reprezentaciju. Jedina njena krivica je što je - žena. 

Sama činjenica da će žena biti glavni sudija na fudbalskoj utakmici bila je dovoljan razlog iranskoj televiziji da otkaže prenos. Pa će publika gledati Bajern nekom drugom prilikom. Kad muškarac bude sudio...

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar