ИТА: Рекорд је пао због оваквих тренутака!

Паволети срушио Парму, Каљари преокретом до великог славља! Најбољи стрелац Каљарија јунак славља екипе Роланда Марана - 2:1.

Фудбал 16.02.2019 | 20:45
ИТА: Рекорд је пао због оваквих тренутака!
Није управа Каљариља летос жалила рекордних 10.000.000 евра да отплати Леонарда Паволетија, а постаје све јасније да је то био прави потез. Бивши нападач Наполија прошле сезоне је показао колико значи овом тиму, а ове би управо његови голови могли да донесу екипи са Сардиније опстанак у Серији А. Паволети је са два постигнута гола био творац преокрета у утакмици са Пармом, а захваљујући освојеним бодовима Каљари је побегао чак шест бодова од опасне зоне и тако прекинуо низ од шест утакмица без победе - 2:1 (0:1).

Доста дуго је деловало да ће Парма уздугнутог чела напустити Каљари. Гости су се држали својих контранапада и повели у правом тренутку преко Јураја Куцке. Ипак, у финишу им је пала концетрација, што је искористио Паволети и у завршници меча донео велику радост домаћој публици. Прво се у улози асистента нашао Капители, док је пет минута пре краја Паволети искористио одличан центаршут Бареле и поставио коначан резултат утакмице.

Павоети је дошао до цифре од девет постигнутих голова у овој сезони и недостају му још два да изједначи учинак из прошле сезоне. Оно што је најважније за њега лично, али и за екипу Роланда Марана, прекинуо је негативан низ који је трајао три првенствене утакмице, у којима Каљари није успео да затресе противничке мреже.

ИТАЛИЈА 1 - 24. КОЛО

Петак

Јувентус - Фрозиноне 3:0 (2:0)
/Дибала 6, Бонучи 7, Роналдо 63/

Субота

Каљари - Парма 2:1 (0:1)
/Паволети 65, 85 - Куцка 40/

Недеља:

12:30 Спал - Фиорентина
15:00 Ђенова - Лацио
15:00 Удинезе - Кјево
15:00 Емболи - Сасуоло
18:00 Интер - Сампдорија
20:30 Наполи - Торино

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар